2777
2789
عنوان

مردا زن قد بلند دوست ندارن🤔

584 بازدید | 39 پست

خب به جهنم 😂😂

چند تا تاپیک قبلی بحث سر این بود که زنای قد بلند زشت و زمخت هستن و پسند مردا نیستن😂

اخه مگه ما عروسک و کالای مردا هستیم که اونا هر جور خواستن مارو فرم بدن؟

البته خودم قدم ۱۸۰ عه و همسرم ۱۷۳ و هیچ مشکلی نداریم🦋🙏

والا شوهر من ک خیلیم دوس داره

ولی در کل باشما موافقم اصلا کی گفته نظر مردا برای ما قد بلندا مهمه😐

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا شمارو نمیدونم چون شوهرت ازت قد کوتاه تره ولی درکل مردا عاشق زن قد بلند ان

نی نی یار خواهش میکنم تووخدا قسمت میدم تعلیقم نکن من نمیدونم چیا تو نی نی سایت ممنوعه اگه خطایی کردم یک هشدار بده دیگه هیچوقت اونکارو نمیکنم من از سال ۹۵ توسایت بودم ولی هی تعلیق شدم سرچیزای الکی.تاریخ تولدمم الکی زدم.درخاست دوستی ندین اصلا پذیرفته نمیشه مخصوصا آقایون خجالت بکشید عه

ببین از قدیم گفتن گربه دستش ب گوشت نمیرسه میگه پیف پیف بو میده 

قد بلند خودش یه آپشن حساب میشه که هرکسی نداره 

😎

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

کی گفته مورد پسند مرد نیست؟

شما میرید خرید اونی ک جذاب تره رو انتخاب میکنید بخرید ن اونی ک مشکل داره

فقط 26 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛

خیلیم خوبه هر کسی یه جوری قشنگه قد بلند رو هر کسی نداره من خودم ۱۶۰م همسرم ۱۸۵  خانومای قد بلند واقعا تو یه جایگاه دیگه ای از با کلاسی ان هر کی منو میبینه با ۲۵ سال سن فکر‌میکنه بچه مدرسه ایم

مهم دله وگرنه چشم هر روز یکی بهترشو میبینه

مهم اخلاق و نجابت هس وگرنه زرافه هم قدش بلنده

کاش آنقدر آب داشتیم تا جهنم را خاموش کنیم و ای کاش آنقدر آتش داشتیم که بهشت را بسوزانیم تا مردم خدا را برای خودش بپرستند(زرتشت)😅🗿

دقیقا به جهنم 

بعد هم این حرف درست نیست سلیقه آدما فرق میکنه 

مثه ما خانوما یه عده مون مرد چهارشونه دوست داریم یه عده مرد لاغر یه عده مرد تپل 

ماشالله چقدر بلندی 😍😍😍