2777
2789
عنوان

مامانا کسی به تازگی بچش مریض شده که تبش دیر خوب شده باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 121 بازدید | 32 پست
اخه من گیج شدم میگن به این باید اضافه کنیم این از این تب سنج های دیجیتال هستش اما خیلی دقیقه

زیر بغل؟؟؟ 

برا من بالای ۳۹ هم رفت‌.‌‌

شما چی؟؟؟

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعامhttps://www.ninisite.com/user/discussion/7b16c5cf-e0ef-4f6f-afc0-dd2b289a7568/niniyar

دقیقا برا منم سه شب دماش تا ۳۹ چهل رسید بعد چهارم پنجم سرفه داره و یکم بدنش داغه نه تب مث قبلاً تب ب ...

نه نرسید اینقدر دماش 

چون با جی تب میگیرد؟؟با تب سنج چی؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زیر بغل؟؟؟ برا من بالای ۳۹ هم رفت‌.‌‌شما چی؟؟؟

منم زیر بغل الان نهایت تا ۳۷/۳ میره ساعت ۱۰ صبح یه قرص استامینوفن ۳۲۳ را نصف کردم کوچیک بش دادم خیلی کم 

الان اثرش رفته خیلی هم کم بود 

شما چند روز اینجوریه؟؟

پسر من سلطان تب های مقاومه تابستون هم واکسن زدیم ده روز تب کرد اخرش بستریش کردیم از سر تا پا ازمایش عکس و فلان اخرش معلوم شد گوشاش عفونت داره .از بچگی و نوزادی هم تب هاش مقاوم و طولانی میشه

تا وقتی کفش های کسی رو نپوشیدین قضاوتش نکنید 🌍زمین🌏 بد گِرده‼️

عزیزم منم پیرم خیلی بد تب هست این ماه سه بار تب کرده فقط اموکسی کلاو خورد اوکی‌شددخترت احتمال زیاد ع ...

اره دخترم عبونت گوش و سینوس خیلی داره همیشه سینوساش درگیر میشه و عفونت گوش دیروز صبح گلوش درد میکرد پریوز گوشش درد میکرد چرا اونم داره

اره دخترم عبونت گوش و سینوس خیلی داره همیشه سینوساش درگیر میشه و عفونت گوش دیروز صبح گلوش درد میکرد ...

پس حتمن انتی بیوتیک شروع کن تبش پایین نمیاد 

البته با نظر دکتر

پس حتمن انتی بیوتیک شروع کن تبش پایین نمیاد البته با نظر دکتر

اره داره میخوره دیگه از دوشنبه داره میخوره خوب شد دوباره مریض شد از دیروز عصر وگرنه دو روز خوب بود همش با مدرسه مریض میشه نمیدونم چه کار کنم 

اخه من گیج شدم میگن به این باید اضافه کنیم این از این تب سنج های دیجیتال هستش اما خیلی دقیقه

من اضافه نمیکنم تازه شما اگر اضافه هم بکنی به ۳۸ نمیرسه ولی بزن گوگل روش دقیق رو توضیح داده 

خب همیشه که یه عدد نیست بالاتر از ۳۸ تبه دیگه

میدونید من اگر نیم درجه به عددش اضافه نکنم بالاتر از ۳۸ نمیشه الانم که اضافه میکنم مثلا بشه ۳۷/۷ بازم نمیشه ولی بدنش داغه دیگه ولی دیروز دکتر میگفت نه ۳۸/۵ تبه اینا اصلا تب نیست 

میدونید من اگر نیم درجه به عددش اضافه نکنم بالاتر از ۳۸ نمیشه الانم که اضافه میکنم مثلا بشه ۳۷/۷ باز ...

اونکه دماسنج میگه درسته نه اونکه شما با دست حس میکنی ممکنه کمی گرم باشه من پسرم همیشه گرمه