2777
2789
عنوان

توروخدا از ته دلتون دعام کنین

217 بازدید | 34 پست

توروخدا دعا کنین برام از ته دلتون خدا جواب دل منو بده و ناامیدم نکنه از صبح دکترم گفته آزمایش آنومالی ریسک سندروم داون داره همه ش گریه میکنم چشام قرمز شده از بس اشک ریختم دعا کنین جواب آزمایشم اومد مشکلی نباشه خدا ناامیدم نکنه ..دوستاتونم‌تک کنین خودم بلد نیستم خدا خیرتون بده التماس تون میکنم 

فقط 13 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خوشا به بخت بلندم که درکنار منی 💓متعهد 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزمن چرااینقدر خودتو اذیت میکنی،اینقدر استرس داری به خدا اون تو دلیتم داری اذیت میکنی تو اون یکی تاپیکت سعی کردم آرومت کنم تاانقدر اذیت نشی ولی چکار کنم بعضی خانما میگن اشتباه راهنمایی نکن،تو از الان تاسه هفته دیگه چجوری میخوای طاقت بیاری تا جواب آزمایشت بیاد

عزیزمن چرااینقدر خودتو اذیت میکنی،اینقدر استرس داری به خدا اون تو دلیتم داری اذیت میکنی تو اون یکی ت ...

بخدا دارم دق میکنم دعا کن خدا ناامیدم نکنه خدا بخودم و بچه م رحم کنه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزمن چرااینقدر خودتو اذیت میکنی،اینقدر استرس داری به خدا اون تو دلیتم داری اذیت میکنی تو اون یکی ت ...

نه آزمایش دادم دعا کن جوابش خوب بیاد خدا ناامیدم نکنه شوهرمم چندبار نگ‌زده دلم نیومده چیزی بگم بهش از بس ذوق بچه رو داره حتی اسمشم از قبل خودش انتخاب کرده یا خدا هیشکی رو ناامید نکن منم ناامید نشم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الان یه چیز میگم باز به یکی برمیخوره، 

عزیزمن ۳۶ سالته خوب،هرچی سنتم بیشتر باشه آزمایش ریسک بیشتری نشون میده 

نمیدونم چرا به دلم افتاده بچت سالمه،واین خطای آزمایشه خدا کنه که سالم بیاد بغلت ♥️