2777
2789
عنوان

ببخشید نتونستم به حرفاتون عمل کنم من برای همیشه رفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 2788 بازدید | 41 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی کجایی

چیکار میکنی

یه خبر بده از خودت

هر چیزی فقط تو زمان خودش باارزشه                                                                                                                                                      بی حجابی حقوق زن نیست                                                                  اضافه حقوق مَرده

بخدا با خواندن اینجا دلم ریش شد نه به خاطر خودت به خاطر اون دوتا طفل معصوم که تو وبابای بی وجدانشون ،کردینشون وجه المصالحه خودتون،بمیرم برا اشکاشون بخدا دارم با گریه می نویسم قبلاً به هرکس می‌پرستی قسمت دادم بچه هاتو ول نکن ولی انگار فقط به فکر خودتی ،اون صحنه اون حال هیچ وقت از خاطره اون دوتا طفل معصوم پاک نمیشه واثراتش برا همیشه زندگیشونو تلخ می‌کنه کاش فکر این مرد هوسران رو از دل وذهنت پاک میکردی خودتو فدای بچه هات میکردی فقط به خاطر خدا

بخدا با خواندن اینجا دلم ریش شد نه به خاطر خودت به خاطر اون دوتا طفل معصوم که تو وبابای بی وجدانشون ...

بله من حرفاتو تایید میکنم و اینکه واقعا بقول تو اون مرد هوسران و کثیفو تو درونم کشتم من بچه آوردم و باید تا عمر پای کاری که کردم و بچه های گلم وایسم خدای من ناظره و جواب هر کسیو به بهترین شکل میده ...بخدا دیشب تو حرم که بودم همش میگفتم خدایا تو نشونه بده بگو چیکار کنم من ناتوانم از فهمیدنش که باید چه راهی پیش بگیرم به خدا همون لحظه از بلندگو حرم مداح درباره مادر و فرزند حرف میزد که فرزند در نبود مادر چشماش به در منتظر آغوش مادره بخدایی که می‌پرستیم اگه کلمه ایی دروغ بگم پس فهمیدم که خدا منو میبینه 

بله من حرفاتو تایید میکنم و اینکه واقعا بقول تو اون مرد هوسران و کثیفو تو درونم کشتم من بچه آوردم و ...

اینا رو از بلندگو شنیدی برگشتی پیش بچه هات؟ 

از تیرماه ۹۸ عضو نی نی سایتم به خاطر تغییر نام کاربریم مجبور شدم اکانت جدید بسازم🙂 یه مامان دهه شصتی با دوتا گل پسر شلوووووغ که گاهی اوقات کم میارم اما دوباره بلند میشم و با قدرت تر ادامه میدم💪😍 مادرشوهر مهربون آینده😎 شعارم تو زندگی اینه: دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست💖

بچه هات پیشتن الان؟ با لج و لج بازی چیزی درست نمیشه با مادرش حرف بزن جدا بشید بچه ها رو هم خودت نگه داری اون فقط خرجشونو بده ‌. اخه بچه ها چه گناهی کردن.من نیم ساعت میرم حموم وقتی میام بچم یه جوری از بغل بابتپاش میپره تو بغلم که خود شوهرم میگه نگاه بچه فقط میگه مادر. شوهرتم بلاخره ادمه باهاش حرف بزن بخاطر بچه ها هم شده بی دعوا تمومش کنید 

از تیرماه ۹۸ عضو نی نی سایتم به خاطر تغییر نام کاربریم مجبور شدم اکانت جدید بسازم🙂 یه مامان دهه شصتی با دوتا گل پسر شلوووووغ که گاهی اوقات کم میارم اما دوباره بلند میشم و با قدرت تر ادامه میدم💪😍 مادرشوهر مهربون آینده😎 شعارم تو زندگی اینه: دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست💖

بله من حرفاتو تایید میکنم و اینکه واقعا بقول تو اون مرد هوسران و کثیفو تو درونم کشتم من بچه آوردم و ...

قربونت عزیزم خدا همیشه بادلای شکستس، تک تک کلمات رو باور میکنم اون بهترین پناه آدماس خوشیحالت ک میتونی به حرم پناه بیاری الان بچه هات پیشتن؟