2777
2789
عنوان

ببخشید نتونستم به حرفاتون عمل کنم من برای همیشه رفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 3867 بازدید | 48 پست
بچه هات پیشتن الان؟ با لج و لج بازی چیزی درست نمیشه با مادرش حرف بزن جدا بشید بچه ها رو هم خودت نگه ...

شوهرم آدم نیست یک عدد نفهمه خیلی در این باره باهاش حرف زدم نمی‌فهمه اصلا دیگه نمی‌خوام با یه نفهم حرف بزنم.. هستم بخاطر بچه هام 

قربونت عزیزم خدا همیشه بادلای شکستس، تک تک کلمات رو باور میکنم اون بهترین پناه آدماس خوشیحالت ک میتو ...

اره هنوز خونه مادرشوهرمم ...آخه شوهرم گفت رفتی حق برگشت نداری منم کلید خونه رو ندارم حالا هستم تا ببینم چی میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه هات اونجا بودن که رفتی اونجا؟

بعد از رفتنم به ثانیه نتونست تحمل کنه و پیش بچه ها باشه سریع سوار ماشینشون کرد برد گذاشت خونه مامانش تا الانم زنگ نزده بچه هام چطورن حتی شیرخشک خرید اونوقت شیشه شیرشو نیاورد😐 بعد مادرش می‌گفت مردا مگه اینچیزا بلدن منم گفتم نه این چیزا بلد نیستن چون فقط به فکر زیر شکمشونن وقت نمیکنن یاد بگیرن اینارو

اره هنوز خونه مادرشوهرمم ...آخه شوهرم گفت رفتی حق برگشت نداری منم کلید خونه رو ندارم حالا هستم تا بب ...

ان شاالله خدابهترینها رو برات رقم بزنه عزیزم خوشحالم که پیش بچه هایی از طرف من ببوسشون

بعد از رفتنم به ثانیه نتونست تحمل کنه و پیش بچه ها باشه سریع سوار ماشینشون کرد برد گذاشت خونه مامانش ...

اون مطمن  بوده ک میری اونجا

وگرنه امکان نداشت ی زنگ نزته 

خانوادش،ب تونمیگن ولی مطمنن آمارو دورادور میگیره

خبری شد لایکم کنید

خوش باش که هر که راز داند•°•داند که خوشی خوشی کشاند•°•شیرین چو شکر تو باش شاکر•°•شاکر هر دم شکر ستاند✨💛من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......