2777
2789

خانوما من تازه ورود نیستم. کاربر یدونشم هستم که ده روز پیش تعلیق شدم بخاطر تاپیک که سوال زناشویی داشتم. این کاربری دوممه که تازه باهاش اومدم. 

کاربری قبلیم چهار روز دیگه از معلق در میاد تو اون کاربری داستان دعوام با مادرشوهرم هست. 

لطفا کمکم کنین مادرشوهرم تو دعوا گفت صبر کن سرتو با پنبه میبرم این یعنی چی؟ 

حالم خیلی بده نتونستم صبر کنم از تعلیق در بیام و تاپیک بزنم.

شوهرم دهن بین نیس و پشت منه اما اون حرفش منو ترسوند

اگه یادتون باشه تو تاپیک هام همه چیو گفته بودم

اگه ازم بپرسی چقدر دوستت دارم، نمیگم تا ابد میگم تا زمانی که دوسم داری....) اگه بپرسی چقدر برام با ارزشی، میگم تا زمانی برام ارزش داری که به ارزش هام احترام بذاری، تا زمانی هستم که هستی. من بهت نیاز ندارم بخاطر خودت میخوامت. بهت وابسته نیستم دلبسته ام. خدایا یکی بود که هنوز هم هست ومیخواهم همیشه باشد..... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مراقب باششوهرمنم ادعاش بود دهن بین نیست نمیشه اعتماد کرد آدما تو شرایط سخت خودشون نشون میدنمنظورش ای ...

رز سمت شوهرم مطمئن هستم ثابت کرده خودشو

اگه ازم بپرسی چقدر دوستت دارم، نمیگم تا ابد میگم تا زمانی که دوسم داری....) اگه بپرسی چقدر برام با ارزشی، میگم تا زمانی برام ارزش داری که به ارزش هام احترام بذاری، تا زمانی هستم که هستی. من بهت نیاز ندارم بخاطر خودت میخوامت. بهت وابسته نیستم دلبسته ام. خدایا یکی بود که هنوز هم هست ومیخواهم همیشه باشد..... 

مراقب باششوهرمنم ادعاش بود دهن بین نیست نمیشه اعتماد کرد آدما تو شرایط سخت خودشون نشون میدنمنظورش ای ...

ن شوهر من تو بدترین شرایط پشتم بود حتی اگه مقصر بودم هم طرف من بود.مادرش گفت یا من یا زنت رو انتخاب کن و اونو طلاق بده .گفت زنم رو طلاق نمی‌دم و منو انتخاب کرد.

یعنی از در دوستی و با سیاست حسابتو میرسه نفهمی از کجا خوردی😶

من ک قطع ارتباط هستیم 

منظورش اینه که با مهربونی میگیرمتون تو‌مشت خودم یه جوری که خودتونم نفهمید چطور رامم شدید

اها اونو ک نمیتونه