2777
2789
خوب مهریه هم مال و اموال دختره. دختره چند سال تو اون خونه کلفتی کرده و با پسرش خوابیده .جسمش روحش تو ...

عزیزم اگرچیزی داشته بنامش همون موقع فوت تقسیم میشه   بعدهم ازدواج میکنی کجاش کلفتیه مگرزندگی مال مرده ؟؟ امروزاگرمن کاری توخونم انجام میدم چون خونه خودمه زندگی خودمه  منتی سرهمسرم ندارم

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم اگرچیزی داشته بنامش همون موقع فوت تقسیم میشه بعدهم ازدواج میکنی کجاش کلفتیه مگرزندگی مال مرد ...

خوب یعنی مرد برای خودش کار کنه و تو اون خونه کار کنی و گاهی هم درآمدت رو خرج کنی و هیچی هم بنامت نباشه 

پدر مادر پسر هم اینطوریه . وقتی پسرشون فوت می‌کنه میان ادعای مال و اموال میکنند از عروس .خوب مال بچه ...

کارشون درست نیست بایدببخشن به بچه  هاش  اما بازبامهریه فرق داره

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

کارشون درست نیست بایدببخشن به بچه هاش اما بازبامهریه فرق داره

هیچ فرقی ندارن. زنان ما روحشون جسمشونو تو خونه شوهر میزان.ارزش خودشونو نمیدونند . فکر میکنند مهریه حقشون نیست و گرفتنش اشتباهه

خوب یعنی مرد برای خودش کار کنه و تو اون خونه کار کنی و گاهی هم درآمدت رو خرج کنی و هیچی هم بنامت نبا ...

نه مردهم برازندگی مشترک داره تلاش میکنه  

مرد تو زندگی فقط داره خورد و خوراک میده و سالی یه بار لباس میخره. خانم از صبح تا شب داره کار می‌کنه ...

توزندگی ماکه اینجوری نیست هرچی درامدداریم مال هممونه 

خانمها تورو خدا قدر خودتونو بدونید .مردا بدون شما نمی‌توانند دوام بیارم. از بچگی درس خواندم تا دکترا بعدش استخدام شدم و دانشگاه هم درس میدم . دوساله بچم دنیا اومد

شدم خانه دار تمام وقت 

واقعا سخت‌ترین شغله . تا حالا هیچ کار به این سختی نکردم 

والا من کسی رو میشناسم به ظاهر خانواده خوبی بودند ولی مهریه دخترشونو گرفتن .حیوون هم نبودن

شک نکن بودند 

مگه دخترتو فروختی ؟حالا با مردنش پول بگیری ؟ بد ترین قانونه 

حالا شوهره زنه رو کشته باشهه یه چیزی  میگی از رو حرص

اگه نظر منو به عنوان یه خواهر میخوای باهاشون رفتا مد نکن واقعا   بی اصالت و حیونن 

اینا به دامادشون رحم نکردن اخه مگه دختروشون فروختن ؟

حالا میخوای واسه تو اگه موضوعی پیش اومد احترام بزارن ؟