الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
پس چطور پدر مادر پسر بعد فوت پسرشون میان مال و اموال میخوان
اوناازمال اموال پسرشون میگیرن تامهریه متفاوته
لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدمها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖
بخوای اینطوری حساب کنی، دختر اون خانواده هم توی اموالش با همسرش شریک بوده و توی زندگی زحمت کشیده، ولی معمولا چیزی به اسم زن نیست و ارثی به پدر و مادر دختر نمیرسه
خوب مهریه هم مال و اموال دختره. دختره چند سال تو اون خونه کلفتی کرده و با پسرش خوابیده .جسمش روحش تو اون خونه بوده . اگه اشتباهه کار دو تاش هم اشتباهه . به نظر من هر پسر و دختری که فوت میکنه مال و اموالش مال همسرشه چرا بعضیا میان به اون مال دست درازی میکنند
بخوای اینطوری حساب کنی، دختر اون خانواده هم توی اموالش با همسرش شریک بوده و توی زندگی زحمت کشیده، ول ...
نه من بکیومیشناختم دامادچیزی نداشت یعنی زن وشوهره چیززیادی نداشتن بعد ۱۰سال پسره وضعش خوب شدپدرومادرزن ادعامهریه کردن یا مرده دوتابچه داره خوب اگرارثیم مونده مال بچه هاشه نه مهریشوپدرومادربگیرن
لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدمها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖