2777
2789
عنوان

مگه زنا هم هوس دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 5531 بازدید | 133 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب با اینکه پیر هم شده بود ولی بازم دست نمی‌کشید و موقعی که شوهر داشت دلش میخواست با یوسف مراوده کنه ...

همین دیگ

جلوی نفسش رو نتونست نگه داره و کارش کثیف بود و هوس بازی

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
اره، به خصوص زلیخا که تو فیلم میگفتن همسر آمونم هست

اره البته فیلم یوسف کلا چند دوره تاریخیو باهم قاطی کرده و اینجوری نبوده تاریخ

ولی تو کتاب سینوهه میگف که هورن‌هپ بزور یکی از شاهزاده  خانما رو ب ازدواج خودش دراورد و باهاش رابطه برقرار کرد اون هم راضی نبود و وقتی هورن هپ میره جنگ این خانم میره توی بازار و ب هر مردی ک ازش خوشش میاد پیشنهاد رابطه میده اوناهم از خداشون بود هم جرات رد کردن نداشتن بخاطر موقعیتش

و در ازاش فقط از اونا سنگ بزرگ قالب دار از اینا ک برا ساختمون سازیه میخواد

و تو اون چندسال کلی رابطه برقرار میکنه و با اون سنگ ها ی اتاق میسازه و وقتی هورن هپ میاد جریانو براش تعریف میکنه و هورن هپ چون میدونست نمیتونه کاری باهاش کنه و زورش نمیرسه خودشو زد ب اون راه که الکی میگی حرصم بدی

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد
روزی سه بار😐😐😐😐خدایا به خودم نگاه میکنم افسرده میشم من عجیبم یا اینا من در هفته دوبار بیشتر توان ...

خندم گرفت آبجی 🤣🤭آره خدایی پیر زنه خوب کمری داره لامصب 3 بار..... وامونده رحم نیست ک موتور توربو آره منم هفته ای یه بار دوبار بیشتر. تهوع آور 

هوس دارن ولی نه به شدت مرد، 

زن می‌تونه خودش کنترل کنه ولی مرد با یک نگاه از راه بدر میشه چه برسه با دیدن فیلمو چیزا دیگ...

اوج شهوت زن معمولا چنروز‌بعد پریودی دیگ بعد اون دکمه خاموش میزنه تا زمانی که همسر به سراغش بره تمام 

دقیقا همیشه جنس خراب شانس داشته از قدیم تا به امروزطرفداران زن این حس رو به بقیه القا کردن که زلخیا ...

آره کلا ول کن ماجرا نبوده انگار

طوری که یوسف با این که زن داشته مجبور میشه باهاش ازدواج کنه

بلکه از سرش بیفته

😕

امثال این خانم تو تمام دوره های تاریخ وجود دارن

کاربر سال ۹۶
راست میگی..ولی چرا الان بیشتر خانما رو میبینم شاکین از شوهراشون ک چقد رابطه میخان وفلان خب حتما ب او ...

چون رابطشون اونجوری نیست ک میخوان چون اکثر مردهای جهان سوم اصلا بلد نیستن نیازهای یه خانم رو و مث خروس دو دیقه میان و میرن

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد

معمولا مردا میلشون بیشتره ولی ممکنه توی مواردیم زنا اندازه ی مردا یا حتی بیشتر باشه ،  یه چیز انسانیه و خیلی دسته بندی قطعی و مشخصی نداره همه جور ادمی هست ..

چون رابطشون اونجوری نیست ک میخوان چون اکثر مردهای جهان سوم اصلا بلد نیستن نیازهای یه خانم رو و مث خر ...

اره از این بابت درسته ک بعضی مردا واقعا فقط بفکر خواسته ی خودشونن فقط و ب احساسات زن توجهی ندارن 

👌👌👌