2777
2789
عنوان

کیا نمیخوان ازدواج کنن

| مشاهده متن کامل بحث + 275 بازدید | 24 پست
شنیدم ولی برای خودم قبول ندارم متاسفانه این مدلی

چرا عزیزم ؟ 

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا عزیزم ؟

سختمه 

یه بار تا نصف مراحل ثبت نام رفتم دیدم مشخصات اطرافیانم میخواد کلا حذف کردم

ازدواج اینجوری به دلم نیس

من خواستگار واسم میاد ولی جور نمیشه یا اونا کنسل میکنن یا من که متاسفانه بعد یه مدت از کنسل کردن پشبمون میشدم

سختمه یه بار تا نصف مراحل ثبت نام رفتم دیدم مشخصات اطرافیانم میخواد کلا حذف کردمازدواج اینجوری به دل ...

یه کار معجزه کننده بهت میگم انجام بده 40 روز زیارت عاشورا بخون هدیه کن به شهید نوید صفری بهش میگن چله زیارت عاشورا به نیت ازدواج و همسر خوب بخون معجزه هست  فقط یادت نره برای مولامون هم دعا کنی .منو عزیزام هم دعا کن لطفا که خیلی محتاج دعام

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

یه کار معجزه کننده بهت میگم انجام بده 40 روز زیارت عاشورا بخون هدیه کن به شهید نوید صفری بهش میگن چل ...

مرسی عزیزم چشم میخونم و حتما دعاتون میکنم

مرسی از قلب مهربونتون

امیدوارم زندگی شما و عزیزانتون غرق در شادی و سلامتی باشه

مرسی عزیزم چشم میخونم و حتما دعاتون میکنممرسی از قلب مهربونتونامیدوارم زندگی شما و عزیزانتون غرق در ...

ممنونم عزیزم همچنین 

درد بارداری نیس،جیغ بچه ها نیست، گریه و بیخوابی نیست،نگران دیگران نیستی،شریک نداری همچی واس ماس،مهمتر از همه درگیر یه خانواده دیگه نیستی

من دوستمو از دست دادم،اونم درست جلو چشمام😢

کار کن واسه خودت پول داشته باش ماشین بگیر تنها زندگی کردن هم گزینه اس همه که نباید ازدواج کنن 

پولات مال خودته اگه تنها زندگی میکنه خونه ای که اجاره کرده موقتا مال خود خودته ، ماشینت مال خودته اگه بچه دار بشی مجبور نیستی استرس اینو بگیری که بچه یه روزی برات تهدید بشه اجازه ی خروج از کشور رو داری پ کلی مزایای دیگه 

اگه بچه دوست داری هم به مجرد بچه میدن از پرورشگاه یه گزینه دیگه هم اینه که اس.پرم بگیری و بچه دار بشی ک این تو ذهن منم هست 😂  نمیدونم تو ایران میشه یا نه