2777
2789
عنوان

امروز دادگاه حضانت پسرمه

| مشاهده متن کامل بحث + 306 بازدید | 19 پست
خود همین یک ماه زمان می‌بره تا دادگاه تشکیل بشه دیدیم که میگیم بسه دیگه

عزیزم من چرا باید دروغ بگم شناسنامه نشون بدم؟ امروز بچه رو بردن ک حرف بزنه من رد تاپیک نیستم فقط گفتم ک طلاق میگیرین بچه رو ببرین، برامم مهم نیست ک باور کنی یا نه من انقد خودم حالم خرابه ک دیگ هیچی مهم نیست، من تمام قضایا رو ک نگفتم فقط گفتم شکایت کرده میخاد بگیره من گفتم دیروز شکایت کرده؟ 

خود همین یک ماه زمان می‌بره تا دادگاه تشکیل بشه دیدیم که میگیم بسه دیگه

من تو این سایت دیدم بارها ادمهارو متهم به دروغ گفتن می کنند چون یه چیزهایی رو خودشون ندیدن فکر می کنند نمیشه

شما هم از اونا نباشید 

حالا چون شما ندیدید دلیل نمیشه نباشه 

مثلا شهرای کوچیک یا بسته به نوع پرونده ممکنه یه دادگاهی زودتر تشکیل بشه یا نشه 

من نمی دونم استارتر داراست میگه یا نه...اما دلیلی هم که شما داری میگی دلیل کافی ای نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تو این سایت دیدم بارها ادمهارو متهم به دروغ گفتن می کنند چون یه چیزهایی رو خودشون ندیدن فکر می کن ...

دقیقا بخدا من چ دلیلی دارم دروغ بگم انقد حالم بده ک نگو قبل ازدواج ب شوهرم گفتم مامانش نیاد بعدا ادعا کنه و ببینتش چون من خیلی حساسم، کلی قسم و ایه خوردن ک بخدا خودش ولش کرده هیچ سراغی هم ازش نمیگیره و گفته برام مهم نیست، الان این اتفاق افتاده من خیلی اعصابم خورده با بچه بهم عادت کردیم نمیدونم چی میشع

زنها یه چی یاد گرفتن سریع میرن طلاق میگیرن اونوقت داغت بچه هاشون و نمیخوان میبرن عشق و حال و خوشگذرا ...

اره بخدا خیلی زورم گرفته انگار ک مث یه پرستار باشم الان اگ حضانت بچه رو ب شوهرم بدن هم با چ امیدی من بهش توجه کنم