2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۵ ساله عاشقشم وزازمین تا اسمون فرق داریم

8...(یک توآزردمرا..ویک جهان شادم نکرد..)...دلتنگی خیلی نامرده.ازیک جایی به بعد می شینی یه گوشه با بغض نگاه میکنی تا زندگی تموم بشه...۴آبان۱۴۰۱ عشقم برای همیشه ترکم کرد بعدازاون دیگ هرگز به هیییچکس اعتمادنمیکنم عاشق نمیشم تنهایی رو باجون ودل نگه میدارم خیلی دوسش داشتم صداش آرومم میکرد..ارزومه پشیمون بشه ی روزی برگرده ارزوش باش یک بار دیگ باهاش حرف بزنم فقط دنبالم بگرده وتوحسرتم بسوزه ک هییچ کس مث من دوسش نداشت...دلتنگم 😔😔دلم میخوادیکی بیاد دستموبگیره بلندم کنه بگه میدونم چقدرسختی کشیدی میدونم شبهات پر از دردبود میدونم چقداشک ریختی اما‌ازاین به بعد هرچ  قبل من بود فقط کابوس بود...یکی بیادکه نره یکی که ازچرت ترین چیزها براش حرف بزنم وخسته نشه ..🥀ب سلامتی اون روزی که  اونی ک ترکم کرد تاوان پس بده دلش مثل دل من بشکنه هرشب مث من اشک بریزه ازدلتنگی نابودبشه ب سلامتی روزی که داغ عزیزترین ادم زندگیش بره توی دلش بسلامتی روزی ک بیچارگیش روببینم..روزی اروم میشم ک  اون تاوان پس بده سنگدل نیستم ولی درحقم ظلم شد ب زور منواز خودش جداکرد..دوسال منو عاشق خودش کردوبا بی رحمی ترکم کرد پس ب سلامتی  شکست اون🥂دلم گرفته هیشکی نیست که ببینه غروبا چجوری  اشک روی گونم می شینه😔دلم میخواد خودمو بردارم برم یه جای دور خییلی دور هیچکس رونبینم حتی گوشیمم نبرم صدای کسی رو نشنوم..🥀..امیدوارم هرکجا هستی همیشه غمگین باشی.۱۰دی صدای شکستنش روشنیدم خدا جای حق نشسته
اره دیگه دارم میگم تو این ۴ سال جدایی نه ازدواج کرده نه باکسی اشنا شده عزیزم چرا داره مگه ؟ این حجم ...

💔کاش خدا مهر ادمایی که بهمون نمیخورن رو به دلمون نندازه

هرچه تبر زدی مرا،زخم نشد؛جوانه شد🌱
ای خداحالا فرقاتون چی بود🥲

اون خیلی استایلش امروزی بود من اون زمان چادری خانواده ما وضع مالیشون خیلی بهتره از لحاظ قیافه و قد از من سرتر بود

با دخترای زیادی دوست بود ولی من نه خیلی اهل دعوا و لات بازی بود درسشو ول کرد الان نه خیلی آروم و متین شده درسشم خوند

من خود بلای خویشم، از خود کجا گریزم...

باهم خیلی خوب بودیم ، خیلی

ولی به هم نمیخوردیم

نمیدونم چجوری بگم

اصلا نمیخوام یادم بیاد🥲💔

خدایا‌شروع‌سخن‌نامِ‌توست‌  وجودم‌به‌هر‌لحظه‌آرامِ‌توست . . .💗کاربری دست دو نفر هست ، یک ۱۷ ساله و یک ۱۸ ساله😂طرز‌حرف‌زدن‌شما‌نشانه‌شخصیت‌شماست‌،پس‌توهین‌نکن!🌱

خب چطور شد که عاشقش شدیفرقتون چی بود🥺

نمی‌دونم واقعا نمی‌دونم چطوری عاشق شدم 

فقط دیدم دلم رفت

طرز فکر هامون و خانواده هامون بود بیشتر خانواده و سبک زندگی 

اون بیشتر مواقع منطقی و سنگ بود اما من احساسی 

اون ها خانواده باز تری بودن اما ما مذهبی تر 

میفهممت🥲💔💔💔💔

پسره فرشته بود ، از یه خانواده خیلی خوب

مودب ، بلد بود با دختر چجوری رفتار کنه احترام بزاره

ولی کنار نمیومدیم 

نمیدونم چجوری بگم اصلا

ی سری وقتا مکلمن‌ ی سری ادما با اینکه تفاوت دارن

ولی ی سری وقتا نه هرکاری میکنی نمیشه ، نمیدونم چرا؟

دوسش داشتم ، مشکلی نداشتیم 

ولی یجوری بود ، حالم خوب نبود

خدایا‌شروع‌سخن‌نامِ‌توست‌  وجودم‌به‌هر‌لحظه‌آرامِ‌توست . . .💗کاربری دست دو نفر هست ، یک ۱۷ ساله و یک ۱۸ ساله😂طرز‌حرف‌زدن‌شما‌نشانه‌شخصیت‌شماست‌،پس‌توهین‌نکن!🌱

منو همسرم خیلی با هم متفاوتیم

هم خودمون هم خونواده ها

از زمین تا اسمووون

ما همه مذهبی اهل نمازو خدا و پیغمبر

اونا متنفر از ائمه و دست بزن و بدددددهن بشدت...اصلا ب زن احترام نمیزارن.

برعکس خونواده من خیلی ب زن احترام میزاره و تا حالا فحش معمولی هم ندادیم ب هم یا ب کسی.

از نظر حجاب و چیزای دیگه هم ک نگم

از خودم بابت تمام اشتباهاتم معذرت میخوام🙏
منم به خدا همینو گفتم گفتم منی که این همه حیا و چشم پاکی برام مهمه یهو چم شد ؟ چرا گذاشتی اینطوری بش ...

منم دارم همینو به خدا میگم اخه چرا 

میدونم این عشق از بیخ و بن احمقانست😭

هرچه تبر زدی مرا،زخم نشد؛جوانه شد🌱