2777
2789
عزیزم اگر رفتی و گفتی و مطمعنی که یک طرفع ست زمان می‌بره اما سعی کن به هر سختی شده رها کنی خیلی سخته ...

ممنونم عزیزم از راهنمایی

نه هنوز نگفتم واقعا هم قصدشو ندارم

چون دوست دارم اون بیاد سمتم اکه بفهمه دوسش دارم ممکنه ذهنیتش خراب شه

نمیدونمم یک طرفست یا نه واقعا

ولی هرچی که هست از طرف من ۱۰۰۰ برابره

هرچه تبر زدی مرا،زخم نشد؛جوانه شد🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم عزیزم از راهنمایینه هنوز نگفتم واقعا هم قصدشو ندارمچون دوست دارم اون بیاد سمتم اکه بفهمه دوسش ...

عزیزم بنظرم نزار تو دلت بمونه و اگر شناخت نسبی نسبت بهش داری و برو بگو 

اینکه یک خانوم عاشق بشه و بره علاقه شو بگو کاملا یک چیز طبیعی 

و اگر اون آقا با این کار بخواد ذهنیت ش تعغییر کنه 

پس معلوم درک درستی نداره! 

ع

عزیزم بنظرم نزار تو دلت بمونه و اگر شناخت نسبی نسبت بهش داری و برو بگو اینکه یک خانوم عاشق بشه و بره ...

اخه هنوز خیلیم نمیشناسمش نمیدونم چه واکنشی ممکنه نشون بده!

همینه میگم یه عشق احمقانست دیگه

خیلی یهویی و بدون شناخت دلم بهش افتاد

اگه بدونی چه ادم سر سختی بودم من تو این چیزاصلا باورم نمیشه خودمم

که چرا اینطوری عاشق شدم اونم عاشق کسی که به هیچ وجه تایپم نبود

واقعا خاک تو سرم

اخه هنوز خیلیم نمیشناسمش نمیدونم چه واکنشی ممکنه نشون بده!همینه میگم یه عشق احمقانست دیگهخیلی یهویی ...

عزیزم منم مثل خودت بودم دقیقا 

ولی دختر خوب چرا خودتو سرزنش می‌کنی !؟ 

علاقه س دست ما نیست که یهو یکی میاد به دلمون میشینه 

یهو میبینم یکی زیادی به دلمون نشسته 

و این نشون ضعف ها نیست که 

چون گفتی تازه میشناسم ش 

اگر مدت کمی به احتمال زیاد عشق نیست 

و حس میکنم بیشتر هیجان 

بزار یکم زمان بگذره و سر خودتو گرم کن 

سعی هم نکن از فکرش بیای بیرون چون بدتر میشه 

بجاش سعی کن بجز اون روی یک چیز دیگه تمرکز کنی 

بعد چند وقت ببین وضعیت چطور 

اگر کمتر شد اون هیجان اینا که هیچ 

ولی اگر نه برو و ببین میتونی باهاش صحبت کنی یا نه 

تا به شناخت بیشتر برسی یا نه 

عزیزم منم مثل خودت بودم دقیقا ولی دختر خوب چرا خودتو سرزنش می‌کنی !؟ علاقه س دست ما نیست که یهو یکی ...

مرسی عزیز دلم حرفات خیلی کمک کننده بود💖💖💖💖💖💖

ای باباخودش میدونه؟چه فرقی دارین

اره خودشم ۵ ساله باهامه

8...(یک توآزردمرا..ویک جهان شادم نکرد..)...دلتنگی خیلی نامرده.ازیک جایی به بعد می شینی یه گوشه با بغض نگاه میکنی تا زندگی تموم بشه...۴آبان۱۴۰۱ عشقم برای همیشه ترکم کرد بعدازاون دیگ هرگز به هیییچکس اعتمادنمیکنم عاشق نمیشم تنهایی رو باجون ودل نگه میدارم خیلی دوسش داشتم صداش آرومم میکرد..ارزومه پشیمون بشه ی روزی برگرده ارزوش باش یک بار دیگ باهاش حرف بزنم فقط دنبالم بگرده وتوحسرتم بسوزه ک هییچ کس مث من دوسش نداشت...دلتنگم 😔😔دلم میخوادیکی بیاد دستموبگیره بلندم کنه بگه میدونم چقدرسختی کشیدی میدونم شبهات پر از دردبود میدونم چقداشک ریختی اما‌ازاین به بعد هرچ  قبل من بود فقط کابوس بود...یکی بیادکه نره یکی که ازچرت ترین چیزها براش حرف بزنم وخسته نشه ..🥀ب سلامتی اون روزی که  اونی ک ترکم کرد تاوان پس بده دلش مثل دل من بشکنه هرشب مث من اشک بریزه ازدلتنگی نابودبشه ب سلامتی روزی که داغ عزیزترین ادم زندگیش بره توی دلش بسلامتی روزی ک بیچارگیش روببینم..روزی اروم میشم ک  اون تاوان پس بده سنگدل نیستم ولی درحقم ظلم شد ب زور منواز خودش جداکرد..دوسال منو عاشق خودش کردوبا بی رحمی ترکم کرد پس ب سلامتی  شکست اون🥂دلم گرفته هیشکی نیست که ببینه غروبا چجوری  اشک روی گونم می شینه😔دلم میخواد خودمو بردارم برم یه جای دور خییلی دور هیچکس رونبینم حتی گوشیمم نبرم صدای کسی رو نشنوم..🥀..امیدوارم هرکجا هستی همیشه غمگین باشی.۱۰دی صدای شکستنش روشنیدم خدا جای حق نشسته