2777
2789

یک‌جایی این جمله خوندم دیدم راسته البته یکی هم نوشته بود فرد مهربون افراد ظالم به وجود میاره

واقعا درسته هر کجا که بیش از اندازه مهربون بودم طرف مقابلم تبدیل شد به یک فرد پرو بی ادب پر توقع 

همون جمله ی تا خر هست خر سوار هم هست 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

خیلی موافقم ، بخوام ب زبون نی نی سایتی بگم ، اینجا دخترای زیادی خر دوست پسرشون میشن بعد میگن اون چرا سوارم شد 

مردمی که به میل خود در تاریکی نشسته اند ، نیازی به روشنایی ندارند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درسته 

حالا چرا وقتی از حقوق خودت دفاع نکنی به طرف مقابل این حق میدی که هرکاری خواست بکنه 

ی خانوم به اسم ماریانا آبراموو یچ تو ی سالن ی اجرا میزاره و برای ۶ ساعت در حالت سکون میمونه و هیچ واکنشی نمیده و یسری وسایلم میزاره و به افراد حاضر میکه هرکار میخواید بکنید اول یسریا موهاشو لمس میکنن یا کنارش میشینن بعد کمکم اوضاع عوض میشه یکی میزنه زیر گوشش و وقتی میبینن هیچ واکنشی نداره حتی یکی با زنجیر میبندتش و بعد حتی یکی با چاقو بهش حمله میکنه که جلوشو میگیرن 

۶ ساعت که تموم میشه و اون از جاش بلند میشه یسریها وحشت میکنن که حالا توبیخ نشن اون درنهایت گفت به من اثبات شد اگر شرایط فراهم باش آدمها از کنترل خارج میشن درواقع بنظرم همینکه مظلوم باشی و در برایر هرچیزی سکوت کنی مردم باتو هرکاری بخوان میکنن