2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم شمام به محض استفاده لکه میبینی؟ من سه روزه شروع کردم هر روز دارم لکه میبینم به مقدار زیاد بعد ...

نه عزیزم هیچی ندیدم 

فقط متفورمین ک میخورم ببخشید اسهال میشدم 

دارو های تنبلی تخمدان و کمک ب باروری هستن

من مامان میشم ☺️💪

نه عزیزم هیچی ندیدم فقط متفورمین ک میخورم ببخشید اسهال میشدم دارو های تنبلی تخمدان و کمک ب باروری هس ...

ای بابا چرا پس من اینجوری میشم 

چند تا کیست ریز دکتر گفت دارم اینا رو گفت بخور سه روزه میخورم بلد متفورمین درد داخل رحم و تخمدان دارم تیر میکشه هر کی یه جور علامت میده اما بعد فمی‌بست در حد پریود سبک لکه میشم درحالیکه ۱۰ روز دیگه باید پریود شم اگه سر وقت بخواد اتفاق بیفته

ای بابا چرا پس من اینجوری میشم چند تا کیست ریز دکتر گفت دارم اینا رو گفت بخور سه روزه میخورم بلد متف ...

ارع منم تیر و اینا رو داشتم برا من اینکار رحمم باد میکرد

من مامان میشم ☺️💪

چند تا کیست ریز یا پلی کستیک ؟

راستش سر در نمیارم عین جمله‌ی دکتر رو دارم میگم 

خودش سونو انجام داد چون من ۸ ۹ ماهی بود هر ۴۵ ۵۰ روز پریود میشدم سونو کرد گفت رحم کاملا سالمه خب، چند تا کیست ریز داری که نگران نباش 

تخمدان که تنبل میشه ما سعی میکنیم با مکمل راه بندازیمش جای نگرانی نیست و درست میشه 

منم بعد مصرف پودر فمی‌بست در حد پریود سبک لکه میبینم 

ارع منم تیر و اینا رو داشتم برا من اینکار رحمم باد میکرد

پریود نامنظم داشتی شما هم یا با تاخیر؟ تیر کشیدن خیلی رو مخه من زیر شکمم ورم کرده از خیلی وقته 

راستش سر در نمیارم عین جمله‌ی دکتر رو دارم میگم خودش سونو انجام داد چون من ۸ ۹ ماهی بود هر ۴۵ ۵۰ روز ...

اها عزیزم شما تنبلی تخمدان یا همون پلی کستیک داری 

ک کیست ریز هست

من بعد ازدواج چاق شدم یعنی قشنگ ۱۶شایدم بیشتر وزنم بیشتر شد 

پریودیم سر تایم نشد یعنی دیر دیر میشدم 

تا حالا هم اون زمان نرفته بودم دکتر زنان سونو کرد گفت تنبلی تخمدان داری یا همین کیست ریز ی سریع دارو داد دیگ کم کم سر تایم پریود شدم 

من مامان میشم ☺️💪

پریود نامنظم داشتی شما هم یا با تاخیر؟ تیر کشیدن خیلی رو مخه من زیر شکمم ورم کرده از خیلی وقته

من دیر ب دیر میشدم چند ماه بعد ازدواج ...

بعد دیگ گفتم اقدام ب بارداری کنم ک یه ساله جلو گیری نکردیم و نشده... 

هر ماه هم حدود ۷تمومن پول مکمل میدادم ولی بازم نشده 🤧🤧سنمم زیاد نیست

من مامان میشم ☺️💪

من دیر ب دیر میشدم چند ماه بعد ازدواج ...

بعد دیگ گفتم اقدام ب بارداری کنم ک یه ساله جلو گیری نکردیم و نشده... 

هر ماه هم حدود ۷تمومن پول مکمل میدادم ولی بازم نشده 🤧🤧سنمم زیاد نیست

من مامان میشم ☺️💪

اها عزیزم شما تنبلی تخمدان یا همون پلی کستیک داری ک کیست ریز هستمن بعد ازدواج چاق شدم یعنی قشنگ ۱۶شا ...

پس مؤثر واقع شد و خوب شدی خدارو شکر من فکر کردم دائمیه 

نمیدونم چرا پس من لکه میبینم یه جا خوندم اگر لکه ببینی نشونه‌ی اینه ضخامت رحم اگر اشتباه نکنم زیاده ترسیدم آندومتریوز اینا نباشه عمل بخواد