2777
2789
عنوان

من یه عروس خبیثم

211 بازدید | 12 پست

من نمیخاستم بد جنس باشم از بس اذیتم کردن زجررر واقعی بچمو ازم گرفتن از خونه بیرونم کردن شوهر و مادرشوهر کتکم زدن شوهرم جلو مردم کتکم زد از همه چی محرومم کرد خانوادمو‌بی احترام کرد 

منم خبیث شدم خیلی خبیث حرفایی به شوهرم زدم ک داره پرپر میشه در مورد مادرش ک شوهر کرده گفتم مردم چه حرفایی میزنن 

ولی ازش هم میترسم

منم اوایل چیزی نمیگفتم هر چی از دهنشون درمیومد بهم میگفتن و بچمو ازم میگرفتن، بعدش دیگه یه دعوایی شروع کردم و فحش فحش کاری و حرف یاد بچم دادم که کل طایفشون از من میترسن و حساب میبرن ولی هنوز تموم نشده براشون دارم بیشتر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه بار یه مشکلی پیش اومد به شوهرم گفتم اگر نوک سوزن خیانت ازت ببینم نه با شرع کار دارم نه با قانون. نه دنبال طلاق گرفتن ازت هستم‌. مطمئن باش یه آسیب جسمی بهت می زنم و ترکت می کنم. 

من شوهرم منو اذیت میکنه اگه با خانوادش بد باشم

ما برعکس من همیشه زنداداشمو تحمل کردم که نکنه داداشم از کار میاد خسته است اذیتش کنه سر اون خالی کنه

زندگیشون نپاشه؟

من تمام توان مو می‌زارم راضی نگهشون دارم ولی اونا بدجنسند:/

۰۴/۷/۶چقدر مضلومانه پر کشیدی رفیق قشنگم :) 💔🚶🏻‍♀️منتظر میمونم تا روزی که منم بمیرم و تو رو ببینم 🙂

من شوهرم منو اذیت میکنه اگه با خانوادش بد باشم

اینو میدونی و میگی جایی هم ندارم

په چطور جرات کردی راجع به مادرش بگی که بقول شما داره پر پر میشه

نگفتی موقع پر پر زدنش تو رو هم پر پر میکنه 

پنجره ای که بهت آسیب میزنه رو ببند،اصلا مهم نیست که چقدر منظره ش  قشنگه!