2777
2789
عنوان

فوبیا گواهینامه گرفتن

200 بازدید | 27 پست

سلام دوستان من قراره بعد عید برم گواهینامه بگیرم و  خیلی دوس دارم بگیرم ولی الان فوبیا گرفتم نکنه یاد نگیرم نکنه بلد نشم. شماهم اینجوری بودید؟  خیلی دوس دارم یاد بگیرم ولی خیلی استرس دارم میشه تجربه هاتون از گواهینامه گرفتم بگید

🐍🌶

منم سر همین و نداشتن اعتماد بنفس نمیرم دنبال گواهی نامه

اطرافیان بهم میگن برو رانندگی یاد بگیر ولی من واقعا نمیتونم

البته برای من جزو واجبات نیست

من برای تبادل نظر با خانم ها تاپیک میزنم پس : ورود آقایون به تاپیک های من اکیدا ممنوع . لطفا آقایون پست های من و پاسخ ندن و لایک نکنن در خواست دوستی آقایون نظر رد و نه پذیرفته میشود ❣ خدایا چنین کن سرانجام کار   تو خشنود باشی و ما رستگار❣

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تومرحله آموزشم  فکرنکنم ازمن ترسوتر باشی منم فوبیا داشتم الان‌عاشق جلساتم دوست ندارم تایمش تموم بشه صفرصفر بودم امروز جلسه هفتمم بود ازمربیم پرسیدم چنددرصد پیشرفت داشتم گفت ۱۰،۲۰درصد  گفتم خیلی بده که گفت حالا برو تاشنبه شاید سرت به جایی خورد یدفه رانندگیت متحول شد

منم اعتماد به نفسم کم بود و میترسیدم واقعا ولی دلم میخواست خودم ماشین برونم الانم در مرحله تو شهری گیر کردم

ولی برو ارامش و تمرکز خیلی تو رانندگی مهمه 

با حواس جمع و اعتماد به نفس بالا رانندگی کنی مهمه

اصلا نترس و بگو همه روز اولش مث من بودن 

وقتی با مربی بری یاد میگیری نکاتو 

ولی باید خودت کم کم ماشین بدون کمکی رو بشینی و تنهایی رانندگی کنی کم کم از جاهای خلوت شروع کنی بعد کم کم که عادت کردی بری تو شلوغی

من خودم دوماه کشید تا خودمو و رانندگیمو باور کنم و سعیکنم روز به روز بهتر شم

تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد ...                                 سال بعد میام با یه خبر خوب✨️

خیلی باحالهاسترس داره ولی نه انقدرزود یاد میگیریتمرین کردن خیلی مهمهحواس جمع و آرامش و تمرین

جدی؟   من خواستم اول تمرین کنم بعد برم امتحان بدم 

شما  بعد چندبار قبول شدید؟

🐍🌶