2777
2789
عنوان

رابطه ی همسرم و همکارش

1253 بازدید | 45 پست

سلام 

همسرم یه خانم همکار داره خیلی توچتا صمیمی بودن

همسرم خواهر نداره بین پیاما مرتب بهش میگه ابجی بزرگه

تازه ازدواج کردیم 

اس ام اس بینشون یه قسمتاییش عجیب بود مثلا همسرم به اون خانم گفته بود باشه جوجه ... تاریخ اس ام اس های این مدلی مال قبل از ازدواجه و کادوی تولدم مال یک سال پیش

دیروز اومد تعریف کرد رفتم پیش خانم همکارم گفته بهتره تو کارای اشپزخونه دخالت نکنی حساس شدم گفتم کدوم همکارت اسم همون خانم رو اورد منم قاطی کردم نفهمیدم چی شد کلی بدو بیراه گفتم بهشون 

محیط کاریش رو اصلا نمیتونه عوض کنه اون خانمم مدیر امور مالیه اونجاست 

رمز گوشیش رو هیچ وقت عوض نکرده 

عکس دو نفره ازدواجمون رو صفحه گوشیشه 

دوران دوستی همیشه حد و مرز داشت و هول بازی در نیاورد 

ولی حس خوبی ندارم 

چکار کنم ؟

بهم گفت متاهله اون خانم ولی اصلا قانع نشدم حالم بده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هم حساست شما منطقیه 

هم متاسفانه خیلی جاها تو محیط کار روابط اینچنینی  خانم و اقا عادی شده هر چند غلط

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 

شوهرمنم قبلا همکارخانوم داشت تومحیط کار باهم کباب میکردن یا صبحانه میبردن وای چه روزای بدی بود ولی من مطمئن شدم چیزی بینشون نبود ولی خیلی اینجور صمیمیت ها بدخدارو هزاران بارشکر چندساله از اون کار زده بیرون

فقط 18 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگه متاهله دردسرش کمتره ولی مجرد باشه دردسر میشه

تجربه شو دارم

چند سال پیش شوهرم با همکار خانمش صمیمی بود وخانمه متاهل بود دردسر خاصی نداشتیم ولی حالا همکارش مجرده این یه کم دردسر ساز شده