2777
2789
عنوان

چیکار کنم بنظرتون با برادر شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 869 بازدید | 60 پست
یه چیزی بگم. نگاه خودت را ازش حفظ کن. اصلا نگاه نکن. یه جوری بشین تو خط نگاهت نباشه یا اگر بود گوشی ...

اره درسته بخدا اینبار که ببینمش کاملا نگاهش نمیکنم حالا جز موقع سلام

کاربری دست من ویار (رفیق صمیمیم هست)کمتر کارگاه بازی دربیاریدانقد صمیمی هستیم که از ریزترین چیزای همم خبرداریم دیگه کاربری مشترک که چیزی نیست

چندنفر گفتن اون الان فک کرده تو داری بهش نخ میدی که ازت فراریه گفتم چیکار کنم که فک نکنه چیزی هست 🥲 ...

خیلی عادی رفتار کنی برای اونم عادی میشه انگار داداشته

💜💜💜  لایک ممنوع  💜💜💜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این حرفا بوی خون میده بوی قتل خانوادگی بااین افکار با این حرکات ونگاه ها کار رو به جاهای باریک میکشو ...

اره غلط کردم بخدا 🥲من فک نمیکردم یه نگاه ساده انقد بد باشه

کاربری دست من ویار (رفیق صمیمیم هست)کمتر کارگاه بازی دربیاریدانقد صمیمی هستیم که از ریزترین چیزای همم خبرداریم دیگه کاربری مشترک که چیزی نیست

چندنفر گفتن اون الان فک کرده تو داری بهش نخ میدی که ازت فراریه گفتم چیکار کنم که فک نکنه چیزی هست 🥲 ...

شما لازم نبست به فکر ، فکر اون باشی🙂

شما چون خودت بهش فکر میکنی ، فکر میکنی اونم بهت فکر میکنه..اینقدر نگاهت دنبالش بوده ک طرف متوجه غیرعادی بودنت شده..

شما فکر خودتو تغییر بده!! اگر بلدی تغییر فکر بدی!

💕

اره درسته بخدا اینبار که ببینمش کاملا نگاهش نمیکنم حالا جز موقع سلام

اصلا برادرشوهر چه اهمیتی داره رفتارش برات اصلا برادر شوهر مگه کیه نمیخواد هیچ‌کار بکنی هیچی 

این کاربری از منو آبجیمه 😊😊😊😊😊
اخه چیکارش داری؟ شاید اصن از شما کلا خوشش نمیاد و دوست داره بی محلی کنه. چرا باید رفتار برادرشوهرت و ...

اره درسته

شما لازم نبست به فکر ، فکر اون باشی🙂شما چون خودت بهش فکر میکنی ، فکر میکنی اونم بهت فکر میکنه..اینق ...

اره 

🥲اشتباه کردم لعنت بهم 

با اینکه همه منو به مغرور بودن میشناسن ولی فک نمیکردم یه روزی همچین چیزی بشه اعصابم خورد شد

همیشه که نباید کاری کرد مسول رفتار بقیه هم نیستیم اصلا فکر نکن بهش مث همیشه رفتار کن شاید خجالتی باش ...

از همین امروز شروع میکنم نه بهش فک میکنم نه بهش نگاه میکنم

اصلا برادرشوهر چه اهمیتی داره رفتارش برات اصلا برادر شوهر مگه کیه نمیخواد هیچ‌کار بکنی هیچی

اره دقیقا 

بلانسبتت عزیزم وقتی فکرت رفت سمتش سوره ی ناس بخون

اره

خیلی دلم شکست خوب شد نظرات کاربرا رو خوندم که فهمیدم با این‌نگاه چه فکرای نمیشه کرد

ارهخیلی دلم شکست خوب شد نظرات کاربرا رو خوندم که فهمیدم با این‌نگاه چه فکرای نمیشه کرد

عزیزم اره متاسفانه مردای ایرانی میگن  زن باچشماش حرف میزنه البته بلانسبت شما منظور درخواست جنسی 

عزیزم اره متاسفانه مردای ایرانی میگن زن باچشماش حرف میزنه البته بلانسبت شما منظور درخواست جنسی

وای خدا بکشتم

من پشیمون شدم

بدجورم پشیمون شدم

واقعا توبه کردم