2777
2789
عنوان

چیکار کنم بنظرتون با برادر شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 894 بازدید | 60 پست
عزیزم میگم حرف نمیزنم اصلابعد بپرسم دلیل رفتارت چیه؟من گفتم چه رفتاری کنم فک نکنه بهش نخ میدم یا اگر ...

اصلا هیچ رفتار خاصی نکن یه سلام به خداحافظ تمام 

اگه می دونی که کار داره به جای باریک می‌کشه جاییکه اون هست نرو 

این کاربری از منو آبجیمه 😊😊😊😊😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احساس میکنم زیاد داری درگیرش میشی خودتو فکرتو مشغول چیز دیگه کن اطرافش نباش بهش فکر نکن توبه کن و از خدا کمک بخواه به خدا جز پشیمانی برات هیچی نداره 

نهایت بی لولی تو می‌رسونه جذب بی محلی؟خودازاری داری مگه ؟یابا یکم خجالت بکشید گوه زدید رفته تو مملکت تو خارجشم قفله والا چرا تامطمعن نشدید عاشقی ازدواج میکنید

اصلا هیچ رفتار خاصی نکن یه سلام به خداحافظ تمام اگه می دونی که کار داره به جای باریک می‌کشه جاییکه ا ...

خداحافظ هم نمیکنیم

فقط یه سلام میکنیم نزدیکشم نمیشینم یا حرف نمیزنیم

کاربرای اینجا گفتن فهمیده داری بهش نخ میدی😐

کاربری دست من ویار (رفیق صمیمیم هست)کمتر کارگاه بازی دربیاریدانقد صمیمی هستیم که از ریزترین چیزای همم خبرداریم دیگه کاربری مشترک که چیزی نیست

نه برادر شوهرته چرا باید فراری باشه طبیعی نیست رفتارتون

اصلا حرف نمیزنیم

منم انقدری مغرور هستم که بمیرم تا کسی باهام حرف نزنه حرفی نزنم

کاربری دست من ویار (رفیق صمیمیم هست)کمتر کارگاه بازی دربیاریدانقد صمیمی هستیم که از ریزترین چیزای همم خبرداریم دیگه کاربری مشترک که چیزی نیست

احساس میکنم زیاد داری درگیرش میشی خودتو فکرتو مشغول چیز دیگه کن اطرافش نباش بهش فکر نکن توبه کن و از ...

نه بابا من کلا مغرورم همین که هیچ گونه حرفی نمیزنم

نهایت بی لولی تو می‌رسونه جذب بی محلی؟خودازاری داری مگه ؟یابا یکم خجالت بکشید گوه زدید رفته تو مملکت ...

😶کاری کردم؟

خداحافظ هم نمیکنیمفقط یه سلام میکنیم نزدیکشم نمیشینم یا حرف نمیزنیمکاربرای اینجا گفتن فهمیده داری به ...

همینکه داری بهش فکر می‌کنی بدون داری نوخودآگاه جذبش میشی کم کم مهرش به دلت میشینه و اونوقت دیگه هیچ‌کار از دستت برنمی‌آید چون آلوده ش شدی پس سعی کن ازش فرار کنی اصلا جاییکه اون هست نرو

والا من نمیفهمم چرا باید بهش فکر کنی

ک چرا اونجوری میکنه

خیلی توی نخش هستی

من اصلا برادرشوهرامم رو نگاه نمیکنم ک ببینم چیکار میکنن.

شما تاپیکات هست دیگه عشق ممنوعت هست

دنبال این نیستی ک فکر کنه نخ نمیدی

اتفاقا دنبال توجه از سمتش هستی

و اومدی ما تائیدت کنیم

💕