2777
2789
عنوان

داداشم میگه من متأهل شدم دیگه برا شما کار نمیکنم😐

| مشاهده متن کامل بحث + 521 بازدید | 41 پست

من نمیدونم توقعات شما در چه حدیه اما شما هم رعایت کنید.من ۸ ساله ازدواج کردم خانواده همسرم برای هر کاری به ایشون زنگ میزنن و توقع دارن .باور کنین گاهی زندگی خودمون مختل میشه.انگار همسرم سرپرست دو تا خانواره.از نون خریدن بگیر تا هر کاری فکر کنین.جالبه ۵ تا برادر و خواهرن.همه دنبال زندگی خودشون .مادرشم از اونا انتظار نداره چون با با ایشون راحت تره.

جامعه خوب ، دخترانی خوب تربیت میکند و دختران خوب ، جامعه خوب...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما که کاری بهش نداریمیعنی تو ۱۴ روزی که مرخصی داره نمیتونع ۴۰ دقیقه وقتش رو برا ما بزاره

نمیخواد چون فکر‌میکنه ازش سواستفاده میکنید و شما از این لطفا براش نمی‌کنید 

وقتی بچه دار می شوی در واقع دنیا از تو یک گروگان دارد

ن خب ببین بعضی مادرا توقع دارن برادر بشه تاکسی تلفی خواهر و بچه ها اینو براش ببره اون براش ببره اینج ...

برا ما نشده تاکسی تلفنی 

موقعی هر جا بخوایم بریم اصلا بهش نمیگیم 

غیر از خونه اقوام باشه و خیلی دور باشه 

و تو هزینه یکم به مشکل برخوردیم کنیم ، بگیم بیاد ما رو ببره

۱۴ روز مرخصی داره یعنی نمیتونه ۴۰ دقیقه وقتش رو برا ما بده

عسل خانم هستم 🥳

تو موقع استراحتش زنگش میزنیم یعنی ۱۴ روز مرخصی هست و میدونیم کاری نداره نامزدی عقدی نیست

دندونتون رو ازش بکشید و خودتون رو عادت بدین به اینکه دیگه ازش بابت هیچی توقع نکنید ،  اون هم میفهمه زمان گرفتاری که برای هممون پیش میاد رویی نداره که ازتون توقع کنه 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

نمیخواد چون فکر‌میکنه ازش سواستفاده میکنید و شما از این لطفا براش نمی‌کنید

موقع خونه عمه نامزدش باشه و یه استان دیگه باشه 

خانواده نامزدش رو می‌بره بعد ۴۰ دقیقه وقتش میشه سو استفاده 🙁😑

ما هم موقعی با نامزدش میاد بهترین غذا ها و میوه ها رو میزاریم جلوشون

عسل خانم هستم 🥳

برا ما نشده تاکسی تلفنی موقعی هر جا بخوایم بریم اصلا بهش نمیگیم غیر از خونه اقوام باشه و خیلی دور با ...

ببین گلی خودم پنج تا داداش دارم صراحتا بهت میگم پسرا بعد ازدواج سر از پا نمی‌شناسند دیگه توقع ات صفر کن خودتم اذیت نکن داداش من حتی نکرد آزمایش من بخونه پزشک فوق تخصص هم هست گفت ببر پیش دکترت تو ک هیچی میخوای چهل دقیقه وقت بذاره

تقصیر زناشونم نیستا شاید اصلا زناشون ندونن چ خبره خودشون حس میکنن ازشون سواستفاده میشه و نمیکنن

وقتی بچه دار می شوی در واقع دنیا از تو یک گروگان دارد