2777
2789
عنوان

داداشم میگه من متأهل شدم دیگه برا شما کار نمیکنم😐

| مشاهده متن کامل بحث + 524 بازدید | 41 پست

عسل خانم‌داداشت خسته ست از پادویی برای خواهر و مادرش الان حس میکنه مرد شده بزرگ شده تشکیل خانواده داده و نیاز داره شما بهش توجه کنید به رابطه‌ و مرد شدنش احترام بذارید 

تجربه بهم نشون داد منم به تجربه نشون دادم مال تجربه بزرگتر بود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله الان برعکس قدیم هست دختر که برات میمونه پسر مال مردم

خب چرا این رفتار ها رو با خانواده ما داره😑

مگه یه وسیله بردن که کل رفت و برگشت هم ۴۰ دقیقه طول بکشه 

مگه من نمی‌برم 😐 

عسل خانم هستم 🥳

عسل خانم‌داداشت خسته ست از پادویی برای خواهر و مادرش الان حس میکنه مرد شده بزرگ شده تشکیل خانواده دا ...

حالا یه کمک کوچیک ک پادویی حساب نمیشه!

من ک خودم برادرم نه مجردی کمک میکرد نه الان

ولی اعتدال تو هرچیزی خوبه برا اینا طاقچه بالا بزاره بعد برا خانواده زنش پادویی کنه اون یجوریه!

در این حد عادی نیست ولی گذر پوست به دباغ خونه میفته اون موقع شما هم این روزها رو یادآوری و جبران کنی ...

تو موقع استراحتش زنگش میزنیم 

یعنی ۱۴ روز مرخصی هست و میدونیم کاری نداره 

نامزدی عقدی نیست 

عسل خانم هستم 🥳

اخه اون رفتار هم جلو خانواده نامزدش نشون میده 😑بعد برا ما خیلی زشته

اگه یه روز اومد از نامزدش یا خانواده نامزدش شکایت کرد، بهش بگید وقتی جلوی اون ها احترام خانواده خودت و حفظ نکنی همین میشه!

حالا یه کمک کوچیک ک پادویی حساب نمیشه!من ک خودم برادرم نه مجردی کمک میکرد نه الانولی اعتدال تو هرچیز ...

ن خب ببین بعضی مادرا توقع دارن برادر بشه تاکسی تلفی خواهر و بچه ها اینو براش ببره اون براش ببره اینجا ببره اونجا بره و ... 

اگه سال یه بار بود اره حرفی نیست ولی پسره مشخص خسته شده از این وضعیت هیچ ربطی هم به زنش نداره خودش خسته شده و نیاز به احترام و مرد دیده شدن داره

تجربه بهم نشون داد منم به تجربه نشون دادم مال تجربه بزرگتر بود

عسل خانم‌داداشت خسته ست از پادویی برای خواهر و مادرش الان حس میکنه مرد شده بزرگ شده تشکیل خانواده دا ...

ما که کاری بهش نداریم

یعنی تو ۱۴ روزی که مرخصی داره 

نمیتونع ۴۰ دقیقه وقتش رو برا ما بزاره

عسل خانم هستم 🥳