2777
2789
عنوان

همونیم که به پزشکی ایران خندیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1982 بازدید | 117 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینجا جدیدا برا رشتشون تاپیک میزننیدونه دانشجو بهداشت هم هست خودش میاد تخریب میکنه رشتشو که بقیه بیا ...

فازشون چیه خدا می‌دونه🤦🏼‍♀️رشته و دانشگاهتو دوست داری برو نداری هم نرو این مسخره بازیا چیه 

شوقِ پرواز بده؛روحِ زمین گیرِ مرا...

فقط ارایشگر

وسلام😂👌🏾

ـ▄▄▄▄·  ▄▄▄·  ▄ .▄ ▄▄▄· ▄▄▄  ▐█ ▀█▪▐█ ▀█ ██▪▐█▐█ ▀█ ▀▄ █·▐█▀▀█▄▄█▀▀█ ██▀▐█▄█▀▀█ ▐▀▀▄ ██▄▪▐█▐█ ▪▐▌██▌▐▀▐█ ▪▐▌▐█•█▌·▀▀▀▀  ▀  ▀ ▀▀▀ · ▀  ▀ .▀   █▄▄░▄▄█░▄▄█░█░█▄░▄████░▄▄▄█░▄▀██▄██▄░▄█▀▄▄▀█░▄▄▀███░███░▄▄█▀▄▀██░█████░▄▄▄█░█░██░▄██░██░██░█░▀▀▄███░███▄▄▄█▄█▄██▄█████░▀▀▀█▄▄██▄▄▄██▄███▄▄██▄█▄▄▀ 

پزشکی ایران دختره میگه پزشکی ایران خوندم شما شنیدید تا خالا 🤣🤣🤣

چه اعتماد به سقفی هم هستی

پزشکی دانشگاه ایران رو میگه 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

سلام من نه پزشکم نه پزشکی میخونم ولی بهتره سرچ کنی تا فرق بینایی سنج و متخصص چشم رو بفهمی،بعدشم ضرب ...

ایشون هنوز نمیدونه دانشگاه ایران تو تهران داریم ولش کن از دنیا عقبه

تو به مرحله ای از عقده ای بودن و حسادت رسیدی که وقتی میبینی به چیزی مثل پزشکی حتی تو رویا هم نمیتونی برسی پس باید خودتو بزنی به خری و مسخره کنی و بخندی که یعنی چیز خاصی نیست و خودت نخواستی بهش برسی! 

در صورتی خودت هیچ پخی نیستی

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

دختره دیوونست 

خوشگلم تو حتی پزشکی هم آورده باشی باعث شرمساری جامعه درمانی هستش وجود آدمایی مثل شما 

واقعا میگم لایق این جایگاه نیستی و به شدت رفتار های زننده ای داری 

و دقیقا به خاطر وجود آدمایی مثل شما هاست که اینقدر حاشیه پشت دانشجو های پزشکی هست 

بیا پایین و انقد از بالا به بقیه نگاه نکن

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
این طور نیست در ضمن متخصص چشم می‌تونه چشم و جراحی کنه تو با بینایی سنج یکی میبنیش؟

داداش من پیوند قرنیه انجام داد فکر کن جراحی به این سختی.

بعد این اسکول متخصص چشم و با بینایی سنجی یکی میدونه

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
وقتی تفاوت چشم پزشک و بینایی سنج رو نمیدونی حق اظهار نظر نداری عقده ای ✋🏻

پزشک چشم با بینایی سنجی فرق میکنه 

بینایی سنجی جز رشته های پیراپزشکی مهندسسسسسسسسسسس جان

ناماسته قُربَةً اِلَی الله ........