همین کم مونده من به رشته کشیک دار و سختی مثل پزشکی حسودی کنم برید بابا همون ایران بخوانید 🤣🤣🤣🤣منم پزشکی روزانه استرالیا از دختره پرسیدیم تخصص چی میری گفت چشم یعنی آخرش بینایی سنج میشه 🤣🤣🤣🤣🤣
عزیزم بخند اون که پزشکی می خونه شان اجتماعی پول حس خوب به خودش فرصت کمک به دیگران نسیبش میشه تو هم خنده های هیستریک نسیبت میشه
دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دانشگاه ایران تو استان تهرانهدانشکده علوم پزشکی ایراناز دنیا عقبید واقعا
مثل من تو بیمارستانی به اسم اصفهان زایمان کردم
خودمم ساکن شهر اصفهانم
بعد هر کی میپرسید کجا رفتی میگفتم بیمارستان اصفهان میگفتن خب کدومش
گفتم بابا اسم کلینیک و بیمارستانش اصفهانه🫤
همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶 یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
عزیزم بخند اون که پزشکی می خونه شان اجتماعی پول حس خوب به خودش فرصت کمک به دیگران نسیبش میشه تو هم خ ...
آخرشم باید بره پیش همون پزشک درمانش کنه😂😂😂
همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶 یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدمها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖
دلت شاد همیشه بخندی ولی جایی نگو تخصص چشم با بینایی سنجی یکیه .
تایپکاقبلشوبخونی روحت شادمیشه تادیروزنمیفهمیددانشگاه پزشکی ایران وجودداره وقتی فهمیدمیگفت مثل ازاده وپولکیه حالااومده اینومیگه
لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدمها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖