2777
2789
عنوان

من یه بی عرضه ام یه کثافت به تمام معنا

| مشاهده متن کامل بحث + 286 بازدید | 22 پست
خب حالا درمانش چیه ؟

باید یه همیار داشته باشی ک اهرمت بشه...کسایی ک میگن نمیتونی یاحتی افکار خونوادتو بنداز بره...بشین تو یه برگه هر افکاری ک ب ذهنت میاد حتی پراکنده بنویس...اول باید ذهنتو خالی کنی ...بعد ارزوهاتو و هدفاتو بنویس...بعد ب صمیمیترین دوستت بگو...

کارما تکرار میشه فقط دقت میخواد ک بفهمیش✌️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بقول معروف یه پایان تلخ بهتر از تلخیه بی پایانه

این شرایطی که توش خودتو گیر انداختی بدتر از هرچیزی

اعتماد بنفس تو در تمام موارد دیگه هم ازت میگیره

مثلا ممکنه تو در شغل خیلی پیشرفت کنی یا هر مسیر دیگه

اما این حس نتونستن و نشدنی که الان داری به خودت میدی 

بهت اینو القا میکنه که تو هیچ کاری نمیتونی انجام بدی

درحالی که برعکس تو در یه مسیر دیگه میتونی خیلی عالی باشی

شاید تو اگه شش ماه یا یکسال بیخیال کنکور شی و مثلا فقط ورزش حرفه ای کنی و برای دور نموندن از فضای درس خودتو با تست مشغول کنی

و اون استرس کنکور و خواسته دیگران یکسال ازت برداشته بشه بهتر بتونی اراده کنی که ایا اصلا میخوای درس بخونی یا نه

پس الان تنها کاری که میکنی فقط این باشه که فشششار و استرس و این حس نتونستن یا نشدن رو از خودت بردار

فک نکن دنیا یک راه داره و بس

راه خودتو پیدا کن

ورزش کن حتما

ورزش اراده میده به ادم

موفق باشید

تو کجایی در گستره بی مرز این جهان ♫ تو کجایی ♫ من در دور دست ترین جای جهان ایستاده ام کنار تو

اردبیل

امسالو بخون ، واقعا هیچ راهی نداره باید خودت بخای ،از یه مشاور کمک بگیر تا برات برنامه بده و ازت گزارش کار بخاد اگه پولشو نداری باید هر جور شده خودت اراده کنی ،امسالو سعی کن اگه نتونستی بازم سال بعد برو بدون ازمون دانشگا و تمومش کن این بازیو

پدرم میگه یه همکلاسی داشتم ۷ سال پشت کنکور موند الان مطب سونوگرافی داره بخدا الان تا ۱۰۰ خانواده دور و برشو ساپورت میکنه نگم برات چه زندگی داره پدر منم نخوند و ادامه نداد شغل آزادو انتخاب کرد 😑