2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من والا تا پسرم بچه بود تا ۱۰ ۱۲ سالگی اش بسیار موفق بودم در بچه داری با هنه سختی هاش و اینکه با تما ...

چرا عزیز ؟ من طبق تجربه شخصی پیش رفتم ،دو تا پسرم اصلا به لحاظ اخلاقی و سلیقه شبیه هم نیستن و یاد گرفتم با هر کدوم چطور رفتار کنم و تونستم بینشون با تمام تفاوتهاشون پیوند خوبی ایجاد کنم و خدا رو شکر تا الان مشکلی نبوده 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

پسر نباید فکر کنی ؟ چه ازدواجی داره؟ آدم درست انتخاب میکنه یادنه؟ اونقدر عاقل شده از پس زندگی دو نف ...

اخه چون‌فقط یه دختر دارم حواسم رفت رو اون ولاه راست میگی بابام‌پدرش دراومده با پسر و عروسو دو تا نوه‌ های ولخرجش از اول باید خیلی خوب تربیت کنی‌ پسرو‌ می‌بینی بازم‌یکی‌ قاپشو‌ میدزده همه‌زحماتتو‌ به‌ باد میده

خدا حفظشون کنه ...

از نظر من جنسیت های بچه یک حکمتی توش هست ...

یکجایی نمی‌دونم دقیقا کجا بود خوانده بودم حتما خدا میدونسته که من و شوهرم نمی‌تونیم پسر بزرگ کنیم برای همین به جاش بهمون دختر داد ....

اونم دلش میخواست از هر دو جنس داشته باشه ... از نظر من درسته .. زن داییم که چند ساله فوت کرده ... دلش دختر میخواست اما دو تا بچه هاش پسر شدند ...

داییم آدم سختگیری هست و تفکرش هم قدیمیه ... خیلی جاها پسراش رو محدود کرد ولی خب الان پسراش کارمند هستند ...

شاید از پس دختر بر نیومد اگر یکیشون دختر میشد ...

البته از زن دوم یک دختر داره 

کاش دوباره تب کنم تا در این دنیای بی کسی پرستارم بشی 

خدا گلپسراتو حفظ کنه چند سالشونه؟منم دوتا پسر دارم ولی واقعا برام اذیتی نداشتن چه تو خونه چه تو درس ...

زنده باشید ،همچنین گل پسرهای شما 🙏 ۱۹ و ۱۴ 

کامنت بالا گفتم اصلا شباهت اخلاقی ندارن ( یکی بشدت آروم و درونگرا و یکی شوخ و شنگتر 😅) و این رفاقتشون به ما پدر و مادرها بستگی داره 

پسر بزرگم تو مسائل خصوصی و شخصی برادرش خیلی کمکم هست 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

خدا حفظشون کنه ...از نظر من جنسیت های بچه یک حکمتی توش هست ...یکجایی نمی‌دونم دقیقا کجا بود خوانده ب ...

اینام درسته ولی همیشه اینجوری نیست که اتفاقا دختر بودن دلشو نرم‌میکردن‌دختر یه جوریه دایی من مرد شش تادختر داشت مردم میگفتن شانس‌اورد پسرنداشت فلان فلان زن داییم میگه کاش یه پسر داشتمو هر روز کتکم میزد

خوبه مثل دو تا رفیق بزرگ میشن همه جا میتونن با هم و پشت هم باشن و حرفاشونو به هم بگن البته به شرطی بینشون تبعيض قابل نشی و باعث دشمنیشون نشی

سلام ما به انهایی که چیز هایی در ما يافتند و دوست داشتند که خود ما از انها بی خبر بودیم.... کاربری قدیمیه بعد از چندین سال برگشتم 😌

تبریک میگم ک ان شاال.. ب سلامتی ، فرزند دومتو خواهی دید 

وقتی برای بار چندم هم مجددا پریود شدم دیگه از احدی نمیخوام دعام کنه تا دخترم رنگ خواهر برادرو ببینه...

خدا منو نمیخواد...شماهارو دوست داره فقط...

آخخخ ک زمین بدجور گرده ، آدم نماها!!!
اینام درسته ولی همیشه اینجوری نیست که اتفاقا دختر بودن دلشو نرم‌میکردن‌دختر یه جوریه دایی من مرد شش ...

من فکر میکنم اونی که از آینده خبر داره فقط خداست .... 

اما اینکه شش تا بچه بیاری و پسر نشه حتی یکیشون ... قطعا یک دلیلی داره ...

دخترعموی منم دلش میخواست یک پسر داشته باشه ... البته زن و شوهر میخواستن تا یک کمکی براشون بشه اما الان چهارتا دختر داره ....

خب بنظرم طبیعیه که یکی شش تا دختر به دنیا آورده باشه دلش بخواد پسر هم داشته باشه ... 

کاش دوباره تب کنم تا در این دنیای بی کسی پرستارم بشی