2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دو تا پسر دارم و کیف دنیا رو میبرم از وجودشون ،اینکه بهترین رفیق هم هستند ، شوخی و بازیهاشون یکیه ،بعضی دوره های مدرسه رو با هم یکجا بودن ، اما واقعیت خونه ای که سه تا مرد شرایط برای مادر خونه یکم سخت چون مجبوری علایقت رو بسمت مردانه ببری البته اگه روحیه ات زیادی زنانه باشه که باز همون هم بمرور عادت می‌کنی

استخر رفتن تنهایی ،مجالس و مکانهای زنانه تنهایی ، اما سوگلی خونه هستی 😁 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

دو تا پسر دارم و کیف دنیا رو میبرم از وجودشون ،اینکه بهترین رفیق هم هستند ، شوخی و بازیهاشون یکیه ،ب ...

همین دیگه من بیشتر از دوران نوجوانی و بلوغ میترسم اون تایمی ک افسار پاره میکنن و ب راه بد میرن اون روزا منو میترسونه خیلی ناراحتم

همین دیگه من بیشتر از دوران نوجوانی و بلوغ میترسم اون تایمی ک افسار پاره میکنن و ب راه بد میرن اون ر ...

برا من این دوره رو پشت سر گذاشتن و به جرات بهت میگم کوچکترین اذیتی نداشتن ، از دوره بلوغ غول نسازید چون همه چی به نوع رفتار و تربیت خود ما پدر و مادرها برمیگرده( مخصوصا رابطه پدر با پسرهاش) ! همه ی بچه ها هم قرار نیست به راه بدی برن 

تنها قسمت سخت ماجرا همون تنها موندن بعضی جاها هست ،برای من که اینطوری بود 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

چرا پسر سختتره؟

من تجربه دختر نداشتم ولی اطرافم هرکس هردو رو داره میگه پسر بسیار سخت تره

والا من خودمم هرجی اذیت کرده باشم یک چهارم پسرم که الان نوجوان هست اذیت پدر مادرم نکردم

پسر هر دوره ای سخت تره تا دختر

تربیتش بزرگ کردنش همه چی

من تجربه دختر نداشتم ولی اطرافم هرکس هردو رو داره میگه پسر بسیار سخت ترهوالا من خودمم هرجی اذیت کرده ...

اها بخاطر قلدریازیاشونو ازدواجو فلان‌ دختر هم همش غصه میخوری یه شوهر‌خوب گیرش بیادشکست نخوره

برا من این دوره رو پشت سر گذاشتن و به جرات بهت میگم کوچکترین اذیتی نداشتن ، از دوره بلوغ غول نسازید ...

من والا تا پسرم بچه بود تا ۱۰ ۱۲ سالگی اش بسیار موفق بودم در بچه داری با هنه سختی هاش و اینکه با تمام کتاب‌های روانشناسی پسرم جزو بچه های سخت بود

الان بسیار حس شکست دارم کم آوردم دیگه

برا من این دوره رو پشت سر گذاشتن و به جرات بهت میگم کوچکترین اذیتی نداشتن ، از دوره بلوغ غول نسازید ...

خدا گلپسراتو حفظ کنه 

چند سالشونه؟

منم دوتا پسر دارم ولی واقعا برام اذیتی نداشتن چه تو خونه چه تو درس و مدرسه و .. 

اصلا درک نمبکنم اینایی که میگن پسر سخته و اذیت میکنه و .. حقیقتا پسرای من که اذیت کن نبودن 

با اون قسمت تنهایی خودمون تو استخر و مهمونی و ... موافقم باهاتون😄

اها بخاطر قلدریازیاشونو ازدواجو فلان‌ دختر هم همش غصه میخوری یه شوهر‌خوب گیرش بیادشکست نخوره

پسر نباید فکر کنی ؟ چه ازدواجی داره؟ آدم درست انتخاب میکنه یادنه؟  اونقدر عاقل شده از پس زندگی دو نفره بر بیاد؟ از نطر مالی میتونه همسرش رو ساپورت کنه یا نه؟!