2777
2789
عنوان

وای یعنی داستان زندگی هایی که اینجا میگن واقعیه

| مشاهده متن کامل بحث + 603 بازدید | 48 پست

بعضی ها فانتزی ذهنشون یک خاله دارم ۶۰ ساله هست خیلی به تیپ و قیافه اش میرسه ۲۰ سال پیش ازدواج کرده حدود ۱۰ سال میگه شوهرم با زنها ارتباط داره به آقا نمیخوره اونقدر کفته که همه باور میکنن حالا اون روز میگفت همسایمون زن میاره خونه پارسال میگفت برادر شوهر دور زن اتفاقی گوشی اش دستم بود داشتم اینستا را درست میکرد تا اکسپلور همه اش پر از فیلم های این مدلی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مطمعن باش خود این خانم ها هم یه مشکلی داشتن که این بلاها سرشون اومده

وای نه اینجور نگو عزیزم ،بعضی مردا مریضن اصلا

تلاش برای بازیابی اولویت قرار دادن خودم در هر لحظه🥇♻️ سعی بر انجام برنامه ی روزانه و ساعتی 📋افزایش نمره آیلتس 📈

ببین از اول که زنها همیشه بهشون ظلم میشد

از قدیم 

اما از وقتی این جریان لخت شدن مد شد، مردها پر رو تر شدن ، وقیح تر شدن، دیدن چقدر زنهای رنگارنگ تر و زیباتر از زنشون کف خیابون هست که با یه اشاره هر کاری براشون می کنند آمار جدایی ها هم بالا رفت

کلا زنها با این که تحصیل کرده شدن اما با این جریان لخت شدن خودشون رو کردن برده ی مردان

این مردان پر روی سو استفاده گر هم زیاد شدن

از دهن یه پسر دوازده ساله شنیدم. ه گفت خره مردی که بره زن بگیره، خودش به دردسر بندازه، دختران خیابانی هم زیباترند هم مطیع تر

هنوز سرم سوت میکشه، داریم کجا میریم

چه قضاوت غلط و نابجایی مطمئن باش بخاطر این حرفت یه روزی سرت میاد...من یه دختر واقعا پاک بودم همه تو فامیل میگفتن همه چی تمومی ،، اما فریب خوردم تا با کفشای کسی راه نرفتی قضاوت نکن چون تو اون شرایط نبودی ونیستی و هیچییییی نمیدونی

چقدر بد بود کامنتت

لطفا حذف کن

من یه دوست دارم همه چی تموم

اما شوهرش عاشق زنداداش دوستم بود

باهم رابطه هم داشتن

اما دوستم بخاطر بچه هاش قصد جدایی نداشت چون پدرخیلی خوبی بود،هیچی هم نمیتونست بگه چون عقیده داشت یکی میمیره

بعد اینکه بچه هاش کمی بزرگتر شدن جدا شد

ی وقتانفهمی وندونی به نفعته ،تامیتونی برای ارامش خودتم که شده از کنجکاوی دور باش مگه اینکه علنی بفهم ...

نمیدونم واقعا نزدیک مراسم عروسی بود که دیدم ، 

چت و شماره و مدرکی پیدا نکردم بعدش و اینستای شوهرم هر کار کردم تاریخچه چت ها رو نداد وعروسی رو گرفتیم ،

الان هم دیگه گوشی اش رو اصلااا چک نمیکنم ، 

ولی اون یه خاطره بد شده و همیشه این ترس ته دلم هست که نکنه تمااام این کارا و محبتای شوهرم دروغین باشه ...

تلاش برای بازیابی اولویت قرار دادن خودم در هر لحظه🥇♻️ سعی بر انجام برنامه ی روزانه و ساعتی 📋افزایش نمره آیلتس 📈

چه قضاوت غلط و نابجایی مطمئن باش بخاطر این حرفت یه روزی سرت میاد...من یه دختر واقعا پاک بودم همه تو ...

عزیزم شما از کجا خیانت هاش رو فهمیدی ؟ 

دیر اومدناش چجوری بود ؟ 

ببین از اول که زنها همیشه بهشون ظلم میشداز قدیم اما از وقتی این جریان لخت شدن مد شد، مردها پر رو تر ...

گرونیا هم بی تاثیر نیس

به یکی گفتن چرا با مرد متاهل رابطه داری.نمیگی زن داره؟میگه خرجمو میده.بقیش بمن ربط نداره