2777
2789
عنوان

وای یعنی داستان زندگی هایی که اینجا میگن واقعیه

| مشاهده متن کامل بحث + 609 بازدید | 48 پست
من منظور بدی نداشتم فقط این بود منظورم که نمیشه یه طرفه قضاوت کرد عزیزم ببخشید

خواهش میکنم ولی اینجوری نگفتی عزیزم ...صریحا گفتی اون خانوم حتما ایرادی داشته که شوهره درحقش خیانت کرده...اولا که اینجوری نیس درمورد من که نبود من براش هیچ جوره کم نذاشته بودم که خیانت کرد و اینکه براش خیلی فداکاری کردم بگذریم حتی اگه اون زن بدترین زن هم باشه هیچ مردی حق اینکه خیانت کنه رو نداره اگه میخواد خیانت کنه اول طلاق بگیره بعد بره هر غلطی خواست بکنه..

گرونیا هم بی تاثیر نیسبه یکی گفتن چرا با مرد متاهل رابطه داری.نمیگی زن داره؟میگه خرجمو میده.بقیش بمن ...

گرونی قدیم بیشتر بود،اما وفا و غیرت و مردونگی بیشتر بود

بعد جنگ یک سوم زنان شوهرشون شهید شده بود

چقدر زندان رفتن زیاد بود

اما جامعه مثل الان خراب نبود

مردها وفادارتر بودن

اون دوستت هم خدا به زودی با این کارش گرونی واقعی رو بهش نشون میده، زندگی کسی رو خراب کرد، تابلو زندگیش خراب میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از گوشیش فهمیدم حدود دوساله پیش...یعنی از دوسال پیش که فهمیدم زندگیم جهنم شده😔

هوف منم یه هفته مونده به عروسی ،یچیزی دیدم گوشیش، ولی چت و مدرک محکم نبود 

اومد کلی قسم و ایه و توضیح و... عروسی رو گرفتیم 

ولی هنوز ته دلم ...

تلاش برای بازیابی اولویت قرار دادن خودم در هر لحظه🥇♻️ سعی بر انجام برنامه ی روزانه و ساعتی 📋افزایش نمره آیلتس 📈

بخاطر اینکه نه درآمدی دارن نه خونه ای نه خانواده پشتیبانی نه درسی خواندن و نه هنری دارن که برن کار ک ...

وقتی شوهره نمیزاره بره کار کنه اون زن بدبخت چجوری درآمد داشته باشه ..من خیلی سعی کردم یه کاردرمنزل حداقل پیدا کنم اما پیدا نشد

منم فکر می کردم تو این دوره زمونه محاله کسی هوو داشته باشه و با این چیزا سر کنه...تا فامیلمون رفت خواستگاری دختری که پدرش دو تا زن داشت و هوو ها با هم تو یه خونه ی دو طبقه زندگی می کردن...خیلی برام عجیب بود واقعاً.

❤️❤️ 

هوف منم یه هفته مونده به عروسی ،یچیزی دیدم گوشیش، ولی چت و مدرک محکم نبود اومد کلی قسم و ایه و توضیح ...

من خیلیییی چیزا دیدم بماند...حوصله گفتنش نیس ..کلی مدرک از خیانتاش دارم کلی عکس و اسکرین شات..ولی ناچارا فعلا دارم زندگی میکنم باهاش تا خدا بخواد تا چند ماه دیگه انشالله که خلاص شم از دستش بتونم طلاقمو بگیرم..حالا برای شما هیچی نیس عزیزم فکرتو درگیرش نکن

نمیدونم واقعا نزدیک مراسم عروسی بود که دیدم ، چت و شماره و مدرکی پیدا نکردم بعدش و اینستای شوهرم هر ...

دروغین نیست تو عزیز زندگیش بودی و بین این همه زن به تو اعتماد کرده و تورو دوست داشته که باهات زیر یه سقفه و ترجیح داده تو مادر بچهاش باشی ،این یعنی اعتماد و دوست داشتن ....عزیزدلم تو خوشبختی و ذهنت را برای بدبختی و جنگ اماده نکن و اصلا نذار شیطان از عشق بینتون کم و دیدگاهت را با بدبینی خراب کنه چون میدونی که شیطان حسود ترین و بزرگ ترین دشمن ما انسانهاست ...اگه بهش بها بدیم چون خودش ذستش بهمون نمیرسه ازطریق بنده هاش وارد میشه ....سعی کن انقدر رابطت را با خدا و همسرت محفوظ کنی که پای هیچ دشمنی نخواد توش بازبشه و نذار سوتفاهم ها عشقتون را کمرنگ کنه ...

اگه روزی هم چیزی باشه بدون که ماه پشت ابر نمیمونه و لو میره و اینو بدون تو صد خودت را گذاشتی پس مشکل از تو نیست و میتونی با خیال راحت دل ببری و تکلیف زندگیت را مشخص کنی ، ولی حالا که هست و حالا که همه چی خوبه دنبال دردسر نباش ...

از الان که همه چی خوبه لذت ببر و سپاسگذارخدا باش 

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
به جرات میگم 90 درصد واقعیت جامعه سیه آدمایی رو میشناسم زنشون سر پاکیشون قسم میخورهبیا ببین چه میکنه ...

اینکه ممکنه اتفاق بیوفته اره  منم قبول دارم انقدر دیدم همچین مردایی متاسفانه 🤦🏻‍♀️

ولی اینجا بیشتر بچه ان که یه داستانی چیزی بگن پربازدید شن 

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨
مرض دارن مگه🙄😢

فکر کنم اره 🥲😂

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨