2777
2789

بچه ها من اوایل با خانواده شوهرم خوب بودم ، خوب که حرفاشونو کلا نادیده میگرفتم ، یه مدته حرف میزنم شوخی میکنم متوجه میشم که انگار از حرفم کره می‌گیرن پدرشوهرم تا چیزی بین منو همسرم اتفاق میفته سریع کنایه میزد ، منم تصمیم گرفتم زیاد حرف نزنم تا سوال ازم نپرسیدن حرف نزنم که مشکلی پیش نیاد ، همین کارمم بدتر مشکل ایجاد کرده نمیدونم چیکار کنم شوهرمم اونا چیزی بگن سر من بدبخت خالی میکنه یه بار من خونه مادرم بودم عمه شوهرم به مادرشوهرم گفته بود دعوتمون کنه بریم خونشون من گفتم نمیتونم بیام شوهرم یه دعوایی باهام راه انداخت بعد فهمیدم خانوادش یعنی پدرومادرش ناراحت شده بودن اینم با من اونجوری رفتار کرد ، نمیدونم باید چیکار کنم یکم بیاید راهکار بدید بهم 

حرف نزنی میگن معاشرت بلد نیست ،میرن میگن پیش این حرف نزنین نشینین نیست خودشون پشتت حرف زدن میترسن لو برن  مجبوری سایلنت باشی سایلنتی میگن تنهاییو دوست داره خلاصه میگم شوهرت خودش باید همه اینارو بفهمه تورو نبره و بیاره کم رفت و آمد کنین اگه مجبوری .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوایل ازدواجی !

اره یک ساله ازدواج کردم اینم بگم من بعد از شام خونه مادرشوهرم بودیم همیشه ظرفارو میشستم یه بار نتونستم واقعا پریود بودم پدرشوهرم پا شد رفت ظرفارو بشوره منم دیگه بلند شدم رفتم شستم ، ناراحتیمو بعدا گفتم بع شوهرم گفت اره دیگه میخوری می‌خوابی خوبت کرد بابام ، و منی که هنوز موندم از این رفتارشون 

حرف نزنی میگن معاشرت بلد نیست ،میرن میگن پیش این حرف نزنین نشینین نیست خودشون پشتت حرف زدن میترسن لو ...

الان سر یه چیز مسخره دعوا راه انداخته و به من میگه اخلاقت گوهه ولی نمیدونه من بخاطر اینکه دیگه حرفی پیش نیاد یا حداقل تیکه نشنوم اینکارو کردم ، خستم از بس مقصر همه چی بودم ، همیشه حق با خانوادش بوده

اره یک ساله ازدواج کردم اینم بگم من بعد از شام خونه مادرشوهرم بودیم همیشه ظرفارو میشستم یه بار نتونس ...

ببین خانواده شوهر مثل خانواده خودمون نیستن اینو قشنگ ببین و شما تازه ازدواج کردی باید تحمل کنی تا شوهرت شمارو بشناسه بدونه شما هیچ مشکلی ایجاد نمیکنی اونان که اذیتت میکنن میفهمه کم کم ولی وارد بازیشون نشیا باهاشون کل کل کنی همینو میخوان تا شوهرت طرفشون باشه بگه مامان و بابام حق باهاشونه تو اشتباه میکنی .

ببین خانواده شوهر مثل خانواده خودمون نیستن اینو قشنگ ببین و شما تازه ازدواج کردی باید تحمل کنی تا شو ...

اون روز مادرشوهرم گفت زنگ زدم جواب ندادی گفتم شاید شماره منو نگرفتید اخه اصلا گوشی من زنگ نخورده من میخواستم ادامه بدم که شوهرم نگاه کنه شاید گوشیم مشکل دارع زنگ نمیخوره یا هر چی برگشت گفت یعنی میگی من دروغ میگم منم دیگه توضیح ندادم منظورم چیع

بعدا متوجه میشه اوایل ازدواجتونه .

بنظرتون الان چیکار کنم که باهام قهره مطمئنم سر همین قضیه ست چون یه بار گفت از ساعت ۵ که رفتیم اونجا تا الان ۵کلمه ام حرف نزدی ، من چی بگم اخه وقتی مخاطب حرفاشون من نیستم 

اون روز مادرشوهرم گفت زنگ زدم جواب ندادی گفتم شاید شماره منو نگرفتید اخه اصلا گوشی من زنگ نخورده من ...

نه دیگه مادرشوهرا همینن عروسو دروغگو میکنن چون میخوان تفرقه اندازی میونه زن و شوهر بپا کنن .ببین من همه این راهارو رفتم همشو به این خاطر میگم تو بازیش نرو فقط کافیه به شوهرت خودتو ثابت کنی بزار هرچی بخواد ازت آتو الکی بگیره مادرشوهره تا دلش بخواد وقتی شوهرت بشناسنتت هواتو خیلی داره واین اونارو اذیت میکنه.بشینی پای صحبت هر مادر پسری بگی اینکارا جیه میگه عه پسر بزرگ کردم زنش تو گوشش بخونه ورور مارو جلوی چشمش بندازه نمیزارم خودم کاری میکنم فقط پسرم بخودم بچسبه !هرچی بگی با این کارا پسرت بیستر زده میشه ازت حتی طلاقم بگیره دیگه اون مادری که میخوای تو چشمش باشی دیگه نیستی باز فتنه گریشون کل دنیارو گرفته .بعد فیلم میسازن تو این اینستا تی وی مادر شوهر خوبه عروسا میان فتنه میکنن عداب وجدان چرت میدن .

کسیو میشناسم عروسشو اینقدر زجر داد که عروس دیوونه شد مرد به همه میگفت از خونه پدرش مشکل اعصابو داشت .تا دیگه یه سال بعد پسرش به همه گفت مادرم دیونش کرد همش میومد اذیتش میکرد من و زنمو میداد دعوا فقط زنم گریه میکرد یه گوشه میشست عداب وجدانش باهاش بود .آخر پسره رفت خارج کشور دیگه مادر موندو عذاب وجداناش

نه دیگه مادرشوهرا همینن عروسو دروغگو میکنن چون میخوان تفرقه اندازی میونه زن و شوهر بپا کنن .ببین من ...

من واقعا دوسشون داشتم حتی برای مادر شوهرم تولد گرفتم سوپرایزش کنم ولی متاسفانه اینارو نمیبینن و من بده میشم ، در این حد که شوهرم بهم بگه ذاتت خرابه ، واقعا من بخاطر اونا حرص نمیخورم بخاطر شوهرم که همه چی اونارو باور میکنه حرص میخورم

بنظرتون الان چیکار کنم که باهام قهره مطمئنم سر همین قضیه ست چون یه بار گفت از ساعت ۵ که رفتیم اونجا ...

تو به شوهرت بگو شما حرف بزن تا من رشته کلام شمارو بگیرم حرف بزنم مگه بدم میاد دورهمیم حرف نزنم آخه مخاطبشون من نیستم گفتم بی ادبی نشه بلد باش نزار بخاطر حرف مادرو پدرش باهات قهر کنه یعنی میدونو دادی دست اونا 

کسیو میشناسم عروسشو اینقدر زجر داد که عروس دیوونه شد مرد به همه میگفت از خونه پدرش مشکل اعصابو داشت ...

خدا برای کسی نیاره واقعا ان شاءاالله تاوانشونو بدن