2777
2789
عنوان

بیاید بگین حق با کیه

28 بازدید | 1 پست

لطفاً بیاید راهنمایی کنید ببینین آیا مقصر منم یا نه ؟ منو پارتنرم همیشه سر این قضیه باهم به مشکل می‌خوریم و من همیشه قول میدم اتفاقی به این صورت نیوفته ولی متاسفانه تکرار میشه ، این مشکل این هست که پارتنرم از من میخواد من تموم کارای روزانه مو براش مو به مو توضیح بدم مثلا وقتی می‌خوام جایی برم اول براش عکس بفرستم و ببینه سرو وضعم چطوریه وقتی می‌خوام از خونه برم بیرون بهش اطلاع بدم وقتی میرسم به مقصد بهش اطلاع بدم کی رسیدم ، تو دانشگاه وقتی کلاس شروع میشه باید بهش بگم استاد الان اومد سر کلاس ، وقتی تموم میشه باید بگم استاد الان رفت ، بخوام ناهار بخورم باید بگم الان می‌خوام ناهار بخورم ، الان تموم شد ناهارم ، اینکارارو من دوست دارم و با علاقه انجام میدم تا وقتی که بعضی اوقات از سر سهل انگاری یا مشغله فکری که برام پیش میاد نمیتونم بگم یا یادم می‌ره که پارتنرم خیلی ناراحت میشه و فکر می‌کنه بهش اهمیت نمیدم ، امروزم بخاطر مشاجره ای که بخاطر ازدواج مون با پدر مادرم داشتم صبح خیلی ناراحت بودم و سرسری آماده شدم و اصن به ذهنم نرسید که برای پارتنرم عکس بفرستم تا وضعیت لباسمو ببینه قبل دانشگاه رفتن ، یا اینکه وقتی کلاسم شروع شد بهش اطلاع ندادم و اینطوری شد که پارتنرم خیلی از دستم ناراحت و عصبانیه 

بنظر شما رفتار من خیلی بده و قابل بخشش نیست ؟