2777
2789
عنوان

صبحانه فوق خوشمزه برای استارت فست

223 بازدید | 14 پست

بچه ها من تو کافه کار میکنم و اینو هم همونجا یاد گرفتم

بعد از اینکه این صبحانه رو خوردم چند بار فست گرفتم و خیلی کمتر از قبل گرسنه شدم 

دستورشم اینه :

۱۲ گرم پیازچه رو با ۶ عدد زیتون حلقه حلقه میکنیم و داخل روغن با زردچوبه خوب سرخ میکنیم.(اگه رزماری و تخم گشنیز داشتید داخل روغن بریزید )

بعد تخم مرغ رو می‌شکنیم و زرد و سفیده رو خوب هم میزنیم که از هم جدا نباشه

و ۴۰ گرم پنیر لبنه رو بهش اضافه میکنیم(توصیه میکنم برند کاله باشه)

بعد از اینکه پنیر و تخم مرغ ها خوب هم خورد ۵ گرم هالوپینوی خرد شده بهش اضافه میکنیم که اینم دل بخواهیه. 

در آخرم اگر دوست داشتید گوجه گلایسی روی تخم مرغ بذارید و کنارش یه قاشق چایخوری(۱۵ گرم) پنیر لبنه.

اگر اطلاعت شخصی،هرچند کوچک و بی اهمیت، رو به اشتراک نمیذارم لطفا ازم ناراحت نشید🫂

من خودم با دو کف دست نون سنگک خوردم سرکار و رفتم فست

ولی امروز سنگک نداشتم و با تست پروتئینی خوردم

بعد از تست کردن نون هام بهش یه مقدار پنیر لبنه کشیدم و تخم مرغ ریختم روش

اگر اطلاعت شخصی،هرچند کوچک و بی اهمیت، رو به اشتراک نمیذارم لطفا ازم ناراحت نشید🫂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه حوصله ای دارین شما🤕

من خیلی هنر کنم یه لقمه نون پنیر میذارم دهنم

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا
چه حوصله ای دارین شما🤕من خیلی هنر کنم یه لقمه نون پنیر میذارم دهنم

درست کردنش سخت بود جلو اشتهام و گرفت 😁😁😁

فقط گوشہ چشمے از نگاه  خدا  براے خوشبختے ھمہ انسانها کافیست این نگاه را برایتان آرزو میکنم .🤲
درست کردنش سخت بود جلو اشتهام و گرفت 😁😁😁

😂😂

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا

ولی سنگینه

ما صبحانه ی نون و پنیر میخوریم

اینهمه چرب و پر کالری برا ناهاره

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

ولی سنگینهما صبحانه ی نون و پنیر میخوریماینهمه چرب و پر کالری برا ناهاره

خب این برای فسته

حداقل ۱۴ ساعت غذا نخوردن

آخه ترکیب پنیرخامه ای و تخم مرغ ضرر داره و باهم جور در نمیاد. لبنه همون پنیر خامه ای

هیچ مشکلی نداره

لبنه نسبت به خامه ای سفت تر و غلیظ تره با چربی کمتر و از ماست چکیده درست میشه و اصلا یکی نیستن

چه حوصله ای دارین شما🤕من خیلی هنر کنم یه لقمه نون پنیر میذارم دهنم

خب من میخوام فست بگیرم این در واقع تنها وعده ی روزمه خیلی هم حوصله نمیخواد

کاری هم نداره تفت دادنه ۴ تا چیزه فقط

خب این برای فستهحداقل ۱۴ ساعت غذا نخوردن

مثل روزه س دیگه 

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

هیچ مشکلی ندارهلبنه نسبت به خامه ای سفت تر و غلیظ تره با چربی کمتر و از ماست چکیده درست میشه و اصلا ...

من که طعم پنیر خامه ای و لبنه یکی هس برام 😂

کلا ترکیب لبنیات با تخم مرغ خوب نیست میخوای سرچ کن ببین باعث لک پیسی میشه 

من که طعم پنیر خامه ای و لبنه یکی هس برام 😂کلا ترکیب لبنیات با تخم مرغ خوب نیست میخوای سرچ کن ببین ...

اگه منکه پزشکی میخونم ملاک نیستم

از چت جی پی تی بپرسید

جوابشو که خوندید

با خیال راحت میل کنید

حیف این ترکیب خوشمزست