2777
2789
عنوان

عموم پولمون رو پس نمیده 😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 619 بازدید | 40 پست
تجربه به من ثابت کرد اگه به فامیل پول قرضدادی یا قیدشو بزن یا با دعوا وشکایت پس بگیر

همون بار اولم با دعوا پس گرفتیم بابام دلسوزی کرده باز دوباره پول داده😭

امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋   خدایا بهمون آرامشی بده از جنس خودت 💜🥰 دبیر آینده دانشگاه فرهنگیان 🩷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مقصر بابات هست که میدونه عموت بد حسابه ولی بهش پول میده!

اره بابام نباید پس میداد همون بار اولم با دعوا و گیس و گیس کشی پس گرفتیم 

امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋   خدایا بهمون آرامشی بده از جنس خودت 💜🥰 دبیر آینده دانشگاه فرهنگیان 🩷

شکایت کنه با غرامت بهش میدن

غرامت یعنی چی عزیزم؟

غرامت یعنی چی عزیزم؟

ارزش پول از پارسال تا امسال کم شده یعنی حداقل ۵۰۰ میلیونو و خورده ای بهتون باید بده

کودکانه دوستم بدار مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

مرسی عزیزم فقط نخود ها رو بعد اینکه پخت چیکار کنم؟

میتونید مصرف کنید خودتون میتونید بکوبید بریزید جایی که زیر پا نباشه پرنده هابخورن

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.
هدف بابات چی بود از این کار علتشو بپرس بهم بگو

عموم میخواست کسب و کار شروع کنه پول کم داشته 

ارزش پول از پارسال تا امسال کم شده یعنی حداقل ۵۰۰ میلیونو و خورده ای بهتون باید بده

اووو آره 

به بابام میگم حتما مرسییی

میتونید مصرف کنید خودتون میتونید بکوبید بریزید جایی که زیر پا نباشه پرنده هابخورن

مرسی عزیزم 

به بابام میگم امیدوارم که پس بدن🥲

عموم میخواست کسب و کار شروع کنه پول کم داشته

به جهنم کم داشت خیلی خوش حساب بوده دوباره بابات داده من بودم تفم کف دستش نمینداختم اون موقع که بابات پولو میداد چرا نگفتید نده چرا جلوشو نکرفتید؟

مرسی عزیزم به بابام میگم امیدوارم که پس بدن🥲

ان شالله

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.
به جهنم کم داشت خیلی خوش حساب بوده دوباره بابات داده من بودم تفم کف دستش نمینداختم اون موقع که بابات ...

من بودم نمیذاشتم بخداااا

مامانم دلش براش سوخته قرض داده حاله خود عموم پولش از پارو میره بالا بخدااا

آنقدر ناراحتم 

حق گفتی نمیدونم چند میلیون از عموم میخوایم مال چند سال پیشه هنوز نداده

اصلا نباید به فامیل پول قرض داد بخدااا