2777
2789
عنوان

کارم خیلی زشت بود جلو مادرشوهرم دعوا کردیم❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 1232 بازدید | 69 پست
اتفاقا کاملا الکی بود کلا بددهنه از خواب پاشد عصبی بود پرید ب من از بعدازظهر شروع کرد ب فوش دادن تا ...

فقط سکوت کن والسلام فایده نداره شوهرتو زدی هیچی نگفت؟ هیچ کاری نکرد؟

تو متشین بودیم نمیشدشوهرمم خیلیییی عصبی شد بعدش میخواست پارم کنه

سکوت کن اینمواقع و بعد که خودتون دو تا تنها شدید بهش بگو اینبار جلو کسی بهت چیزی نگفتم حرمتت و نگه داشتم اما اگر یکبار دیگه پیش کسی دیگه حرمت شکنی کنی هر انتظار و رفتاری دیگه از من داشته باش ( البته غیر از زدن ) 

وقتی هم بحث می کنی با همسرت یا هر چیزی برا اینکه خودت رو کنترل کنی 

مثل ذکر یکسری جملات رو هی با خودت تکرار کن 

مثلا من وقتی ناراحتم از کسی چیزی هی مثل ذکر با خودم میگم گور پدر هر چی غصه و غمه 

یا همسرم عصبانی باشه هی با خودم میگم آروم باش جواب نده بخاطر بچه ها گناه دارن 

ببین زیادم این اتفاق نمیافته ها گاهی چیزی بشه همسرم از چیزی عصبانی شه دادی چیزی بزنه همونجا سکوت می کنم عادتشم ندادم به اینکه یکسره داد بزنه 

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا کاملا الکی بود کلا بددهنه از خواب پاشد عصبی بود پرید ب من از بعدازظهر شروع کرد ب فوش دادن تا ...

اینجور مواقع قبل اینکه به تنش کشیده بشه آروم بهش پیامک میزدی که حریم زن و شوهریمون رو جلو جمع نشکن لطفا ...من دوس ندارم این حرفا تو جمع گفته بشه

دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht
دیگه کاریش نمیشه کرد گمونم

مثل قبل که نمیشه درستش کرد ولی میتونی جبران کنی، همین امروز زنگ بزن مادرشوهرت و ی جعبه شیرینی بخر برو خونشون بگو ببخشید اعصابتون را بهم ریختیم ،اومدیم از دلتون در بیاریم من دلم نمیخواست حرمتها بشکنه و ازقبل ب شوهرم گفته بودم اگه هر حرف و گله ای داری ب خودم بگو ولی اون متاسفانه اون زمان بد گفت ومنم سر یه مسابلی از قبل ازش خیلی دلخور بودم و دیگه نتونستم خودمو کنترل کنم اصلا در شان من نبود چنین رفتاری، خلاصه شما بزرگی کردید ک حرفی نزدید و ناراحت هم شدید حلال کنید ...بعدم ی بوس ب شوهرت کن و بگو من و شوهرم اگه کاردوپنیرهم باشیم اخرش دوتامون تو این دنیا فقط هم دیگه را داریم ...ما به نوع خودمون هردو معذرت میخوایم ...

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
اینجور مواقع قبل اینکه به تنش کشیده بشه آروم بهش پیامک میزدی که حریم زن و شوهریمون رو جلو جمع نشکن ل ...

بخدا هزااار بار گفتم با زبون خوش گفتم با قهر گفتم با دعوا گفتم

گفتم احترام بزار هرچیییی شد احترام بزار

نمیتونه خشمشو کنترل کنه

فقط سکوت کن والسلام فایده نداره شوهرتو زدی هیچی نگفت؟ هیچ کاری نکرد؟

نه چیزی نگفت فقط شوهرم میخواست منو بزنه نزاشت

کلا ولی بد ار زدم تقصیر شوهرمه بیشتر

عزیزم شوهر منم اینجوریه ولی بیشتر بین خودمون تو سکوت کن حل میشه

کاش تو سکوت بهم فوش بده ولی کلا اینجوریه بعد سر هرچیزی یهو قاطی میکنه

مثلا میگه چرا اینجوری غذا میخوری و ...

عزیزم شوهر منم اینجوریه ولی بیشتر بین خودمون تو سکوت کن حل میشه

کاش تو سکوت بهم فوش بده ولی کلا اینجوریه بعد سر هرچیزی یهو قاطی میکنه

مثلا میگه چرا اینجوری غذا میخوری و ...

از کجا بلدی این همه سیاستو؟

دست اورد تحمل ۱۶ساله شوهر دوقطبی و بدهن که روزی صد بار جلو کس و ناکس با من همین رفتار را میکنه شده ادم صبور و سیاستمداری مثل من ....

توهم یا باید خودتو تغییر بدی یا فاتحه زندگی و آبرو و اعصاب و حرمتهارو بخونی ....

از من میشنوی وقت برای خراب کردن همیشه هست ، اگه بتونی ویرانه را بسازی هنره ....

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

جلوی بقیه حرف از زندگیتون هم نزنید ، چه برسه دعوا کنید 

همین چیزا میشه باز کردن راه دخالت و فوضولی 

بیاید خونه همو جرواجر کنید

پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩