الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ببین شنیدم یوگا توی صحیح کردن حالت ستون فقرات اینا کمک میکنه و باعث میشه قد بلند تر شی با اصلاح ستون فقراتت و دراومدن از خمیدگی
لاغر هم باشی بلند تر نشوم میدی
دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀
هنوز کامل بسته نشده.بارفیکس و حرکات کششی و بپر بپر خیلی کمکت میکنه برو دکتر بهت دارو بده.میگن یه دارویی هست به اسم ال آرژنین قد رو زیاد میکنه نمیدونم الان برای شما هم اثر میکنه یا نه ولی تا فرصت تموم نشده برو دکتر بهت دارو بده
دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀