2777
2789
عنوان

شوهر سابقم بهترشد حالش

| مشاهده متن کامل بحث + 1487 بازدید | 60 پست
تا حالا دوری بچتو تحمل کردی ؟

به نظر‌اگه میتونی تحمل کنی برگرد بچه فردا بزرگ بشه شاکی نمیشه چرا به خاطر من گذشت نکردی و...

خودتم از بی پولی و آوارگی در میای

زندگی خرج داره ضمنا خانوم خونه خودتی زیر دست دیگران نمیشی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما بدون بچه هم برمیگشتی فقط دنبال دلایل جگر سوزی .....

من اگه برم یا نرم خوشبختی و بدبختی نصیب من میشه نظر خاستم نمیخاستم کسی باهام دعوا کنه ادا مامانمو در بیاره تو چرا غصه میخوری سر صبح

منم طلاق گرفتم شوهرم چندماه بعد رفت اون دنیا زود اهم دامن گیرش شد 

تو آخرین کسی هستی که بودنت جبران تموم نبودناست‌ جبران تموم‌ بی‌انصافیا‌ جبران تموم شکستنا بعضی آدما‌ خوده معجزن انگار‌ میان که دلیلی باشن تا تو بتونی معنی زندگی‌ کردن رو درک کنی تو همون دلیل و معجزه‌ی زندگی منی همسرم(خانومیِ یک عدد آقا پرستار مهربون هسدم) 🩺💉👨‍⚕️

شما بدون بچه هم برمیگشتی فقط دنبال دلایل جگر سوزی .....

خواهرمیشه آرومترنظربدی شماشرایطشومیدونی،آره شایدتصمیمشو گرفته ولی منتظره چندنفرتاییدش کنن بهرحال نمیتونیم خودمونوجای اون بزاریم ماکه ازشرایط ووضعیت زندگیش خبرنداریم

کاش می شد تمامِ آدم های غمگین و تنهایِ جهان را در آغوش کشید ، برایشان چای ریخت ، کنارشان نشست و با چند کلامِ ساده ، به لحظاتشان رنگِ آرامش پاشید و حالشان را خوب کرد .کاش می شد این را قاطعانه و آرام در گوشِ تمامِ آدم ها گفت ؛که غم و اندوه ، رفتنی است و روزهای خوب در راه اند ،که حالِ همه مان خوب خواهد شد 

گول نخوریا    دو روز دیگه یکم بهتر شه بازم شروع میکنه چون اینجور ادما ذاتشون خرابه دست خودشون نی      خواستی ام گدل بخوری خونه و ماشینو بگیر و برو ی مدت عقد موقت بمونیم ببینم تغییر کردی یا نه    مثل خودش نامرد باش

خواهرمیشه آرومترنظربدی شماشرایطشومیدونی،آره شایدتصمیمشو گرفته ولی منتظره چندنفرتاییدش کنن بهرحال نمی ...

من ۷ ماهه دارم فکر میکنم به ای موضوع کنار اومدن باهاش خیلی سخته فراموشم نمیشه نمیتونم برگردم نمیدونم چیکار کنم