دلیل جدایی ما خیانتش بود سنش زیر ۳۰ بود و یهو خیلی پولدار شد راهشاز من جدا کردو زن صیغه کرد و خونه گرف جدا من چند ماه بعد فهمیدم سریع اقدام کردم برا طلاق دوماه بعداز طلاق سر ی حادثه دوماه کما بودو بشدت آسیب دید بدنش و ضایعه خفیف نخاعی شد الان با واکر میتونه راه بره بهم میگه برگرد بهم خونه و ماشین و بت میدم دیگ هم از این گوها نمیخورم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منم طلاق گرفتم شوهرم چندماه بعد رفت اون دنیا زود اهم دامن گیرش شد
تو آخرین کسی هستی که بودنت جبران تموم نبودناست جبران تموم بیانصافیا جبران تموم شکستنا بعضی آدما خوده معجزن انگار میان که دلیلی باشن تا تو بتونی معنی زندگی کردن رو درک کنی تو همون دلیل و معجزهی زندگی منی همسرم(خانومیِ یک عدد آقا پرستار مهربون هسدم) 🩺💉👨⚕️
شما بدون بچه هم برمیگشتی فقط دنبال دلایل جگر سوزی .....
خواهرمیشه آرومترنظربدی شماشرایطشومیدونی،آره شایدتصمیمشو گرفته ولی منتظره چندنفرتاییدش کنن بهرحال نمیتونیم خودمونوجای اون بزاریم ماکه ازشرایط ووضعیت زندگیش خبرنداریم
کاش می شد تمامِ آدم های غمگین و تنهایِ جهان را در آغوش کشید ، برایشان چای ریخت ، کنارشان نشست و با چند کلامِ ساده ، به لحظاتشان رنگِ آرامش پاشید و حالشان را خوب کرد .کاش می شد این را قاطعانه و آرام در گوشِ تمامِ آدم ها گفت ؛که غم و اندوه ، رفتنی است و روزهای خوب در راه اند ،که حالِ همه مان خوب خواهد شد
گول نخوریا دو روز دیگه یکم بهتر شه بازم شروع میکنه چون اینجور ادما ذاتشون خرابه دست خودشون نی خواستی ام گدل بخوری خونه و ماشینو بگیر و برو ی مدت عقد موقت بمونیم ببینم تغییر کردی یا نه مثل خودش نامرد باش