دلیل جدایی ما خیانتش بود سنش زیر ۳۰ بود و یهو خیلی پولدار شد راهشاز من جدا کردو زن صیغه کرد و خونه گرف جدا من چند ماه بعد فهمیدم سریع اقدام کردم برا طلاق دوماه بعداز طلاق سر ی حادثه دوماه کما بودو بشدت آسیب دید بدنش و ضایعه خفیف نخاعی شد الان با واکر میتونه راه بره بهم میگه برگرد بهم خونه و ماشین و بت میدم دیگ هم از این گوها نمیخورم
بیشترفکرکن،شرایط خودتو بسنج ،الان که توطلاق هستی پس اندازی حقوقی داری ،دخترت چندسالشه،به اونم فکرکن،اگه قرارباشه برگردی ودوباره مشکلی بینتون پیش بیاداونم آسیب میبینه،شایدواقعاسرش به سنگ خورده بابای بچت
کاش می شد تمامِ آدم های غمگین و تنهایِ جهان را در آغوش کشید ، برایشان چای ریخت ، کنارشان نشست و با چند کلامِ ساده ، به لحظاتشان رنگِ آرامش پاشید و حالشان را خوب کرد .کاش می شد این را قاطعانه و آرام در گوشِ تمامِ آدم ها گفت ؛که غم و اندوه ، رفتنی است و روزهای خوب در راه اند ،که حالِ همه مان خوب خواهد شد
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دخترم ۸ سالشه هزار تومنم ندارم تو اتاق خونه بابامم شرایطم وحشتناکه نه پولی نه آزادی نه هیچی فقط دوری ...
شرایطت بده ولی اگرمیخای برگردی زود وانده بهتره بدونه چقدر اذیتش کردی وسفت ومحمکی ،یه شرط وشروط بزا،اولیش همین خونست تا بنامت نزده برنمیگردی
کاش می شد تمامِ آدم های غمگین و تنهایِ جهان را در آغوش کشید ، برایشان چای ریخت ، کنارشان نشست و با چند کلامِ ساده ، به لحظاتشان رنگِ آرامش پاشید و حالشان را خوب کرد .کاش می شد این را قاطعانه و آرام در گوشِ تمامِ آدم ها گفت ؛که غم و اندوه ، رفتنی است و روزهای خوب در راه اند ،که حالِ همه مان خوب خواهد شد
میخای بری برو بنظرم اگر شرایطط سخته ولی ایقد زود نگو میام یه مدت صبر کن تا نگه ایقد تو فشار بود مجبور شد برگرده بهش میگفتی حالا ک واکری شدی منو میخای چلاق