2777
2789
عنوان

مادر خواستگارم دلم رو شکوند

448 بازدید | 29 پست

سلام به همگی 

من و یک آقایی با هم آشنا شدیم ایشون اومدن خواستگاری اول سر این بهم خورد ک من گفتم باید انگشتر نشون بیارین اما اون گقت نه مادرم نمیخره برات با وجود اینکه هم پولدارن و هم تک فرزند مادرش زنگ زد خونه ما گفت دختر تون توقع های زیادی داره و‌ خلاصه بهم زد بعد دو هفته پسره گفت مامانم گفته اگر اونا با شرایط قبل راضی آن یعنی سکه ۱۴ تا سرویس چوب ناقص و بدون نشون ما دوباره بیایم ک مادرم پیام پسر رو میبینه و بهش میگه ک مزاحم دختر من نشو و خلاصه وسر قهر میکنه و میره دو ماه بعد مجدد سر و کله ش پیدا میشه و مادرش رو‌راضی میکنه میاد خواستگاری،  جعبه شکلاتی ک خودمون براشون برده بودیم رو میارن یعنی کپی همون بوده ، هر جی از مادرش پذیرایی میکنیم بر نمیداره بعدم ک با کلی چونه زدن نشون رو قبول میکنه اما میگه سر عقد بهش نشون رو میدم برای تاریخ بله برون اونا اول میگن وسط هفته باشه ، یعنی دو روز بعد ک مادرم گفت نه ما خرید داریم بت دو روز نمی تونیم کار رو جمع کنیم و اینکه اقوام مون بازاری هستن و نمی تونن وسط هفته بیان باشه آخر هفته بعدی ، فرداش زنگ میزنه به مادر پسر ک شرمنده دامادم نیست آخر هفته ، اگر میشه یا همون وسط هفته بعد باشه یا آخر هفته دیگه ش مادر پسر همینو بهانه میمنت و میگه مگه ما عروسک خیمه شب بازی مادرت خستیم که برای یک تاریخ یا یک انگشتر نشون منتظر فک و فامیل شما بشبم ث خلاصه بهم میرنه حتی گفته بود بجای انگتر نشون سر عقد برات سرویس خریده بودم 

شما باید 

الان یک تاریخ جابجا کردن بی احترامی محسوب میشه ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا جابجا میکنید . مهم نیست اینقدر. عقد و عروسی مهمه

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

بهتر که بهم خورد

معلومه خیلی خسیسن

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا

انگشتر اینقدر مهمه؟ آشناییتون چ جوری بوده؟

پسره شلغمه این وسط؟

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".