سلام به همگی
من و یک آقایی با هم آشنا شدیم ایشون اومدن خواستگاری اول سر این بهم خورد ک من گفتم باید انگشتر نشون بیارین اما اون گقت نه مادرم نمیخره برات با وجود اینکه هم پولدارن و هم تک فرزند مادرش زنگ زد خونه ما گفت دختر تون توقع های زیادی داره و خلاصه بهم زد بعد دو هفته پسره گفت مامانم گفته اگر اونا با شرایط قبل راضی آن یعنی سکه ۱۴ تا سرویس چوب ناقص و بدون نشون ما دوباره بیایم ک مادرم پیام پسر رو میبینه و بهش میگه ک مزاحم دختر من نشو و خلاصه وسر قهر میکنه و میره دو ماه بعد مجدد سر و کله ش پیدا میشه و مادرش روراضی میکنه میاد خواستگاری، جعبه شکلاتی ک خودمون براشون برده بودیم رو میارن یعنی کپی همون بوده ، هر جی از مادرش پذیرایی میکنیم بر نمیداره بعدم ک با کلی چونه زدن نشون رو قبول میکنه اما میگه سر عقد بهش نشون رو میدم برای تاریخ بله برون اونا اول میگن وسط هفته باشه ، یعنی دو روز بعد ک مادرم گفت نه ما خرید داریم بت دو روز نمی تونیم کار رو جمع کنیم و اینکه اقوام مون بازاری هستن و نمی تونن وسط هفته بیان باشه آخر هفته بعدی ، فرداش زنگ میزنه به مادر پسر ک شرمنده دامادم نیست آخر هفته ، اگر میشه یا همون وسط هفته بعد باشه یا آخر هفته دیگه ش مادر پسر همینو بهانه میمنت و میگه مگه ما عروسک خیمه شب بازی مادرت خستیم که برای یک تاریخ یا یک انگشتر نشون منتظر فک و فامیل شما بشبم ث خلاصه بهم میرنه حتی گفته بود بجای انگتر نشون سر عقد برات سرویس خریده بودم
شما باید
الان یک تاریخ جابجا کردن بی احترامی محسوب میشه ؟