2777
2789
عنوان

هر دو ماه یکبار دکتر زنانم

| مشاهده متن کامل بحث + 4877 بازدید | 233 پست
دقیقا مشکل من اوایل عروسی بودخسته ام کرده بودشما شوهرت کارش توی شرکت و کارخونه است؟ جایی که محیطش آل ...

دقیقاً همچین جایی کار می‌کنه تو پتروشیمیه 

شما چیکار کردی که خوب بشی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عنبرنسارا میدونی چیه دیگه؟یکی دوبار دودش کن بزار داخل یه شیشه و یه جوری بشین که دودش بخوره به قسمت و ...

باشه عزیزم دستت درد نکنه فقط این عنبر نسا کثیف نیست منظورم بالاخره دستشوییه یه حیوونه. چند دقیقه انجام بدم

منم یه زمانی خیلی درگیر بودم  مدام عفونت قارچی و باکتریایی میگرفتم  یه بار به دکتر گفتم چرا خوب نمیشم اون بیشعورم گفت اگه تو وشوهرت ۸ تا قرص مترونیدازول رو یه دفعه بخوری خوب میشی  خوب که نشدم هیچی معدمم مشکل دار شد ولی با سوپر شیاف گیاهی خوب شدم

چه علائمی مثلا

علایم متفرقه توی جاهای دزکگگه بدنت یا بقیه ارگان های بدنت. مثلا بی حسی دست و پا. یا سردرد دایمی یا بی اشتهایی،لاغری مفرط و بی دلیل... ضعیف شدن چشم

... نمی دونم هر علامت دیگه ای

عزیزم دمنوش پنیرک بخور بجای این همه قرص و داروهای شیمیایی

حالااینحا  بهم گفتن تصمیم دارم بخرم انقدر آدمو می‌ترسونن که باید بری دکتر اگه نری فلان میشه بسان میشه  منم الان ۶ ماهه دکترم آنتی بیوتیک خوردم بدنم داغون شده این درمان‌های شیمیایی که اصلاً جواب نمیده می‌خوام دوباره مثل مجردیم درمان خونگی کنم

مرسی عزیزم دستت درد نکنه به نظرت اگه استرسم کنترل کنم سیستم ایمنیمو تقویت کنم خوب میشم؟ دکتر که خیلی ...

آها اگه اول ازدواجت خب هنوز نمی دونی باید چکار کنی 

من خودمم همینطوری بودم طول کشید تا یاد گرفتم باید چکار کنم 

اولا در رابطه سعی کن از پوشش منظورم و متوجه شدی که استفاده کنی 

اگر حالا به هر دلیلی استفاده نمی کنی همسرت قبلش تمیز خودش و بشوره 

چیزی که استفاده می کنید نمی دونم روغن ژل هر چیزی دقت کن خوب باشه از داروخونه بگیر هر چیزی مثل وازلین و این چرت و پرتا استفاده نکنید 

و اینکه یه تایم هایی از روز میگم پیراهنی دامنی شلوارک نخی و گشادی چیزی بپوش بدون لباس زیر خیلی تاثیر داره 

ولی خب عفونت زیاد خوب نیست دکترت راست گفته اما خب شما هم هنوز بلد نیستی 

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم 
باشه عزیزم دستت درد نکنه فقط این عنبر نسا کثیف نیست منظورم بالاخره دستشوییه یه حیوونه. چند دقیقه انج ...

نه منم اولش چندشم میشد ولی برای عفونت فوق العاده اس...یکبار امتحان کنی نتیجه میبینی در حد پنج دقیقه بزار دودش بخوره به واژن.....

اینکه گفتم شوهرت کارش چیه ، بخاطر اینکه منم شوهرم تو شرکت و قسمت پر از آلودگی کار می‌کرد.....و باوجودی که دوش می‌گرفت و حتی لباس زیرش را عوض می‌کرد ولی بازهم انگار پر از آلودگی بود و همین باعث عفونت های مکررمیشد برای من

( اینا اکتشافات دکترم بود) بعد از اون همیشه زیر شلوار کارش، یه شلوار دیگه مناسب فصل می‌پوشید و باعث می‌شد آلودگی کمتر به اون قسمت نفوذ کنه....

باور کن بعد از همه این کار ها من شاید حدود ۵ ساله دیگه عفونت نگرفتم....ولی قبلش همش یا عفونت ادراری داشتم یا عفونت واژن