2777
2789
عنوان

هر دو ماه یکبار دکتر زنانم

| مشاهده متن کامل بحث + 4868 بازدید | 233 پست

دولیوان اب جوشیده و یه قاشق نمک ویک قاشق جوش شیرین وقاطی کن خودتوباهاش بشور

۴لیوان اب و یه لیوان سرکه قاطی کن ۲۰دقیقه داخلش بشین واز ژل بانوان بدون عطر استفاده کن 

لباس زیراتو بریز دور دوباره بخر

لباس زیراتو بزارجلوی افتاب یا بااتوبکش یابزارروبخاری

هرچندوقت یکبار بجوشون

وازهمه مهم تر استرس واضطرابتو دورکن

یانظرتو محترمانه بده یا کلا ریپلای نکن حوصله جنگ ودعوا وبحث ندارم

شخصی رو میشناسم که مدت ها درگیر عفونت زنان بود دستمال کاغذی رو کنار گذاشت و دیگه تو توالت استفاده نکرد دو سه بار با فاصله ۱۰ روز نوره گذاشت اطراف شکم و اندام تناسلی و لباس زیرشو روزی ۲ بار عوض کرد خوب خوب شد. سالهاست مشکلی نداره دیگه.

دلیل اصلی دستمال کاغذیه. اگر عادت به خشک کردن دارید با دستمال پارچه ای این کارو انجام بدید.

تاریخ اولین سالروز تولد پسرمه. میشه برا سلامتیش صلوات بفرستید. ممنونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با پنبه ؟چطوری؟اسی سنگ نمک اگه داری اندازه نخود تا یک هفته میگن جوابه

آره منم تو همین نی نی سایت خوندم که می‌گفت سنگ نمک با اپلیکاتور تزریق کن می‌گفتن خیلی خوبه خودت امتحان کردی چطور بوده؟

خب عزیزم چقدر برم هر ماه دکترم هر ماه کلی دارو دیگه اصلا بدنم داره جواب تنیده

دقیقا مشکل من اوایل عروسی بود

خسته ام کرده بود

شما شوهرت کارش توی شرکت و کارخونه است؟ جایی که محیطش آلوده و پر از گرد و خاک باشه؟

آره منم تو همین نی نی سایت خوندم که می‌گفت سنگ نمک با اپلیکاتور تزریق کن می‌گفتن خیلی خوبه خودت امتح ...

عنبرنسارا میدونی چیه دیگه؟

یکی دوبار دودش کن بزار داخل یه شیشه و یه جوری بشین که دودش بخوره به قسمت واژن......مثل آب روی آتیشه 

قول میدم عفونت خوب میشه و دیگه کمتر دچارش بشی

ببین عزیزم اولا سیستم ایمنیت رو تقویت کن با مواد غذایی و دارویی مولتی ویتامین . یلنیوم . منیزیوم . ن ...

مرسی عزیزم دستت درد نکنه به نظرت اگه استرسم کنترل کنم سیستم ایمنیمو تقویت کنم خوب میشم؟ دکتر که خیلی منو ترسوند گفت تازه اول ازدواجته اینطوری ا ینطوری پیش بری زخم می‌گیری

منم رابطه‌هام با درده چه دارویی بهت داد عزیزم

بهت میگم ولی سرخود نخور ارزون هم نبود mindrox50 و اسپیرونولاکتون این دوتا رو میخوردم باپزشکت مشورت کن ببین یعنی نمیدونی چقدر حس خوبی بود بدون هیچ خارشی بودن

شخصی رو میشناسم که مدت ها درگیر عفونت زنان بود دستمال کاغذی رو کنار گذاشت و دیگه تو توالت استفاده نک ...

عزیزم من عادت به خشک کردن نداشتم و چون شورت نمی‌پوشم سریع هم خشک می‌شد ولی الان از وقتی ازدواج کردم ه خشک نکنم بدتر عفونت می‌گیرم دستمال پارچه‌ای هم خب مدام باید بشوری برای همین فکر می‌کنم سشوار بهتر باشه یعنی به نظرت دستمال عفونت میاره بدتر؟

منم میخوام بگیرم. روزی یه دونه خوردی؟

نه.روش نوشته ۱ تا ۲ عددروزانه  بعد از غذا.من چون میخواستم زودتر نتبجه بگیرم ۲ تا رو خوردم.یکی بعد از صبحانه یکی بعد نهار.شما میتونی اگه خواستی مثلا ظهر و شب بخوری