2777
2789
عنوان

تو‌مدرسه ی دخترم مجبورشون میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 7423 بازدید | 177 پست
قبول کنیم که مسئولیت پذیری بچه های ژاپنی که با این سیستم بزرگ شدن یه لول بالاتر از ما هست.

خوب مدارس ژاپنی همه ی برنامه ها و‌کاراشون برنامه ریزی شده و طبق اصوله

ما هم زمان تحصیل این کارا انجام میدادیمفرزند منم مدرسه ترییت محور میره و اتفاقا این کارارو عالی میدو ...

شمارو نمیدونم 

ولی من اصلا نازپرورده و سوسول بار نمیارم بچمو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عجب حرف غیر منطقی میگی شما!!!!!نه خواهش میکنم برن دفتر و حیاط:هم جارو تی بکشن!!!!!هر کسی مسئوله زیر ...

چرا بی منطق 

شما جوری ناراحتی که انگار دارن کل مدرسه رو تمیز میکنن خب ریخته باید جمع کنه یاد بگیره نریزه بدون شک همشونم شده یه ریز از یچیزی میریزن 

اگه تو خونه یادگرفته بودن جای زباله توی سطل زباله هست که این نمیشد!!

دختر منم مدرسه شاهده همین جورین روزی یه نفرشون  کلاس و تمیز می‌کنه به نظرم براشون خوبه آخه دخترم از وقتی رفته مدرسه خیلی منظم تر شده و مسولیت پذیری تر معلم شون به تمام بچه ها یه مسولیت میده تو کلاس همه مشارکت دارن

ابتدایی که بود پسرم مدرسه غیرانتفاعی می‌رفت اونم همینطوری بود هر هفته یه نفر دستمال کاغذی می‌خرید و اینکه هر کسی باید صندلی  خودش و زیر پاشو تمیز میکرد 

فقط زیر پا و صندلی خودشو ..اینکه تی  بکشن و اینا که منم قبول ندارم اصلا و ابدا 

بعد کلاس نهم که بودن یه ناظم داشتن خیلی کارشو خوشم میومد برای کارای مدرسه از بچه ها کمک می‌گرفت مثلا برا تعمیر و اپدیت لپ تاپ‌ها ...برای نصب پرده یا چوب لباسی ..کل کارای جشن و مراسم 

مثلاً شیر آب خراب می‌شد یا کلید پریز می‌شکست یا کهنه بود 

بالا سرشون بود تا کارو انجام بدن جالب بود 

من ایران نیستم و مدرسه پسرم برای تمیز کردن کلاس برنامه دارن تقسیم وظایف دارن و نوبتی هست شما چرا نار ...

چون راضی نیستم به اینکار

چون مجبور میکنن بچه هارو

چون بچه ها ناراحتن و‌میترسن از اون زن

شمارو نمیدونم ولی من اصلا نازپرورده و سوسول بار نمیارم بچمو

منظورم هیچکاری نکردن نیست

من سن دخترم بودم خودم برای کمک به مادرم بدون اجبار خونرو جارو میکردم ظرف میشستم وسایلم همیشه مرتب سرجاش بود گردگیری میکردم برنج پاک میکردم خونه مادربزرگ میرفتم اونجا هم کمک میکردم یه دختر عمو داشتم هیچوقت تو جمع کار نمیکرد همیشه مامانش انجام میداد یدونه بود زیاد کار نمیکرد یبار ۲۰ و خورده ای سن داشت ازدواجم کرده بود رفتیم خونشون همراه هم ظرف میشستیم بلد نبود ظرف بشوره تفاوت ما با اون خیلی بود چون ما همدرسمون هم کارامون عالی بود زبونزد فامیل ولی اونا نه و مادراشون فقط حسودی میکردن بجای اینکه یاد بگیرن بچه باید یاد بگیره همکاری کنه مسئولیت پذیر باشه.بچه های ما کدومشون همه این کارا میکنن؟

خیلی زحمت بکشن اتاق خودشون مرتب نگه دارن.

اتفاقا اینجوری همکاری و دلسوزی رو بیشتر یاد میگیرن چه عیبی داره یاد بگیرن به دیگری هم که شاید کارش رو نمیپسندن میتونن کمک کنن 

چرا بی منطق شما جوری ناراحتی که انگار دارن کل مدرسه رو تمیز میکنن خب ریخته باید جمع کنه یاد بگیره نر ...

اگر منطق داشته باشی باید بدونی تمیز کردن کل مدرسه وظیفه ی دانش آموز نیست که الان شما داری قیاس میکنی ! این از این

بچه موظفه فقط و فقط روی میز زیر میز و کشو‌خودشو‌تمیز نگه داره، نظافت کل کلاس تی و دستمال و شیشه پاکن کشیدن کار بچه نیست!!!! پس سرایدار چه غلطی:میکنه اونجا