2777
2789
بله تعجب نداره ماشین خریده واسم طلا می‌خره واسم هر چقدر پول بخواهم بهم میده اخلاق اش خوبه

خوشبخت بشی بعضیا مشروب هم میخورن خیانت هم میکنن مواد بدتری هم میکشن و طلبکار هم هستن و زندگی رو زهرمار میکنن اگه مارین ندارن و برات خوبه گوش به حرف بقیه نده

خداوند مرا دوست دارد و نگه دار من است✨️🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوشبخت بشی بعضیا مشروب هم میخورن خیانت هم میکنن مواد بدتری هم میکشن و طلبکار هم هستن و زندگی رو زهرم ...

من خداروشکر راضی هستم نه عزیزم گوش نمی‌دم مگه خلم زندگی ام خراب کنم 

مگه جدا نشدی عزیزم الان چرا داغونی؟تو تاپیکت دیدم

عزیزم من ۳ سال عاشق این آدمم

ی سال پیش بخاطر مخالفت خانوادم توو دوران دوستی جدا شدم

با یکی دیگ نامزد( نشون شدم ) بعد چند وقت تحمل نیاوردم جدا شدم.

بعد دوباره با این نامزد و عقد کردم 

الان دارم تاوان پس میدم 

جونمو ب لبم رسوند 

امشب برا اولین بار مرد و زندشو یکی کروم توو روش وایسادم الان از چشام داره خون میاد 

سی خورده ای چهارتا تریلی داره خداروشکر حالا تریاک بکشه مشکلی آره آیا ؟!😂

خب تو بدت نمیاد بعضیا دوس ندارن اما خب خوبه که بیخیالی بزار بکشه تو تن تو ک نمیره تو ام با پولا عشق کن

چقد طبیعی برخورد کردی چیز کوچکی نیس چون . چن سالته

نمیتونستم دعوا بگیرم زندگی ام خراب کنم که 25 سالم هست و اونم اگه میخواستم دعوا بگیرم باهاش زندگی ام خراب می‌شد طلاقم میداد بعدش باید دوباره ازدواج میکردم با هزارتا مشکل که اگه طرف پاک ام بود این زندگی نداشتم 

پس شما شاکری ولی زندگی باهتشونم خیلی سخته

من از اول رو ندادم 

البته مادرشوهرم خیلی پررو نیست 

اما خب خیلی نزدیک بشم اونم پررو میشه 

مادرشوهرم عید اومد خونم دیگ نیومد 

منم آخرین بار عید رفتم 

خیلیم خوبیم باهم هرچیز خاصی درست کنیم حتما برای هم میبریم 

هوای همو داریم 

اما زیادی صمیمی و نزدیک نمیشیم

من فق از جاریم بدم میاد 

وای اگه اون تو این ساختمون نبود چقدر خوب بود همه چی 

همش بچه آویزونشو میفرسته خونه ی من منم در باز نمیکنم ولی باز میفرسته پررووووو

خب تو بدت نمیاد بعضیا دوس ندارن اما خب خوبه که بیخیالی بزار بکشه تو تن تو ک نمیره تو ام با پولا عشق ...

دقیقا عزیزم عید ماشین ام عوض کردم الان گفتم ماشین ام عوض کن گفت یک ماه صبر کن برات عوض میکنم کابین هارو گفتم عوض کن عوض کرد قالی هارو عوض کرد 

من از ازدواج کردنم پشیمون نیستم از این پشیمونم چرا با خواستگار 

دیگه ام ازدواج نکردم یا اصلا چرا عجله کردم اگر درست بسنجید

و با عقل ازدواج کنی اذیتم نمیشی

من خودم خیلی پشیمونم

بنده یه لیست بلند بالا دارم از دلایلی که به خاطرشون نمیخوام ازدواج کنم 

و انقدر این دلایل برام محکم هستن که اگر در برابر یکی از این دلایل سستی نشون بدم و وسوسه بشم صد درصد تو لیستم دلیل محکم تری هست که بهم بگه دهنت رو ببند و به ازدواج فکر نکن 

این کاربری دومم هست