2777
2789
خداروشکر ❤️

ممنون من همیشه خداروشکر میکنم 

درسته اشتباه می‌کنه گاهی وقت ها حتی من شده فحش دادم چیزی نگفته زدم تو گوشش چیزی نگفته و خودش ام می‌دونه مقطعه ضعف اش کار هاش هست مجبور هست کوتاه بیاد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پ فک‌کنم فقط من تو زندگی سختی زیاد کشیدم دلیلاشن بالا تر نوشتم شاید من ادم خاصی نبودم خاستگار خوب ند ...

نه عزیزم همه یه جوریم 

منم با خانواده شوهرم تو یه ساختمونم 

مشکلات همیشه هست و ازدواج اصلا آسون نیست 

بعضیا واقعا مشکل زیاد دارن و سخته زندگیشون و غیر قابل تحمل 

چون با تریاک تامین میشع دوروز دیگه به بقیه موادا رو میاره میل حنسیشم خاموش میشع طلاها میرع

نه ده سال هست تریاک می‌کشه لب به چیز دیگه ای نمیزنه همسرم به خاطر شخصیت اش کار اش سمت موادی نمیره که ابرو اش بره خیالم راحته 

نه ده سال هست تریاک می‌کشه لب به چیز دیگه ای نمیزنه همسرم به خاطر شخصیت اش کار اش سمت موادی نمیره که ...

خیلیا دیدم شوهر تریاک میکشع براشون مهم نیس مگ چن سالشع شوهرت قبل ازدواج خبر داشتی زنش سدش؟