2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من ۳ سال عاشق این آدممی سال پیش بخاطر مخالفت خانوادم توو دوران دوستی جدا شدمبا یکی دیگ نامزد( ...

پناه بر خدا

منم عشق چشمم رو کور کرد

اشتباه کردی مث من آدم باید با عقل ازدواج کنه

نمیدونم چرا همینایی که براشون جون دادیم و عاشق بودیم بدبختمون کردن

خداوند مرا دوست دارد و نگه دار من است✨️🤍
خداروشکر راضی هستم از ازدواج ام با وجود اینکه حتی شوهرم تریاک می‌کشه گاهی وقت ها حتی دورهمی ام می‌ره ...

یعنی شوهرت اعتیاد داره؟سیگارم می‌کشه؟

مواد مخدر خیلی بده که 

پس برای چی راضی هستی

سی خورده ای چهارتا تریلی داره خداروشکر حالا تریاک بکشه مشکلی آره آیا ؟!😂

تو اخلاق و مسایل جنسی مشکلی ایجاد نکرده؟

کاش ترک کنه به مرور تاثیر میزاره

ولی خوبه لاقل مالی و اخلاقی اوکیه

خداوند مرا دوست دارد و نگه دار من است✨️🤍
عزیزم برای شما که پول برات مهمه مشکلی نداره شاید برای ما داشته باشه مهمم شمایی دیگ از بقیه چرا نظر م ...

نظر نپرسیدم 😂جواب میدادم به پیام ها 

نه عزیزم پول ام همه چیز نمیشه من الان یه بچه یک ساله ام دارم باز حامله هستم نمی تونم زندگی ام خراب کنم یا دعوا بگیرم که دعوا بگیرم میگه باشه نمی‌کشم می‌ره بیرون می‌کشه 

یعنی شوهرت اعتیاد داره؟سیگارم می‌کشه؟مواد مخدر خیلی بده که پس برای چی راضی هستی

سیگار خیلی نمی کشه راضی هستم از زندگی ام خداروشکر همه چیز رو روال هست ماشین خونه پول طلا و ... 

تو اخلاق و مسایل جنسی مشکلی ایجاد نکرده؟کاش ترک کنه به مرور تاثیر میزارهولی خوبه لاقل مالی و اخلاقی ...

اثر که گذاشته ولی چی بگم عزیزم 

بهش میگم ولی می‌دونم نیست اراده کنه 

آره خداروشکر 

پناه بر خدامنم عشق چشمم رو کور کرداشتباه کردی مث من آدم باید با عقل ازدواج کنهنمیدونم چرا همینایی که ...

امشب از دستش اینقدر خودمو زدم خودمو تیکه پاره کردم از حال رفتم قلبم وایساد مردم

توو ی لحظه عشقمو از دست دادم 

واسه اولین بار منی ک جرئت نمیکردم بش بگم تو توو روش وایسادم جلو اون چشای گوهیش فحش اول تا آخرشو دادم .

یجا درومد گف جد من شیخه درومدم گفتم گوه توو خودت و جدت 

آخ نمیدونی چقدر دلم خنک شد

نظر نپرسیدم 😂جواب میدادم به پیام ها نه عزیزم پول ام همه چیز نمیشه من الان یه بچه یک ساله ام دارم با ...

آخه علامت سوال گذاشتی عزیزم 

من بیشتر برای بچه میگم اگر بیرون خونه بکشه که خوبه 

جلو چشم بچه نباشه 

سیگار خیلی نمی کشه راضی هستم از زندگی ام خداروشکر همه چیز رو روال هست ماشین خونه پول طلا و ...

امیدوارم ترک کنه عزیزم همه دیگه خونه و ماشین و طلا دارند

اعتیاد و شوخی نگیر ادامه پیدا کنه نمیتونه خودش و جمع کنه تو اخلاق و 

مسائل جنسی هم تاثیر میزاره

امیدوارم ترک کنه عزیزم همه دیگه خونه و ماشین و طلا دارنداعتیاد و شوخی نگیر ادامه پیدا کنه نمیتونه خو ...

چی بگم می‌دونم اینارو ولی نمیتونم دعوا بگیرم باهاش یه دنده هست