2777
2789
عنوان

روده و کلونوسکوپی

119 بازدید | 10 پست

سلام من در مدفوعم خون دیدم و شکم درد تیز داشتم رفتم کلونوسکوپی درسته رودم اماده نبود ولی دکتر گفت چیزی نیست من میگم نکنه رودم اماده نبوده و چیزی نشون داده نشده همین الانشم شکمم درد میکنه

تجربشو داشتین؟

بیشتر میگن حداقل ۸ساعت قبل چیزی نخوری 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدایی نکرده چیز بدی بود دیده میشد دیگه؟

تلقین نکن خودخوری نکن حساس نشو استرس نگیر

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

سلام گلم ، چرا آماده نبود ؟؟ از کجا می دونی روده آماده نبود دکتر گفت ؟؟اووو تا دلت بخواد اندو و کلو ...

دکتر گفت خیلی معذرت میخوام کامل تخلیه نشده

ولی گفت چیزی نیست

اگه چیز بدی بود دیده میشد بنظرتون؟زندگیم شده استرس دیگه خسته شدم

اون اندو هست کلو خیلییی امادگیش سحته

اکثر عکس آزمایشها باید npoباشی

دکتر گفت خیلی معذرت میخوام کامل تخلیه نشدهولی گفت چیزی نیستاگه چیز بدی بود دیده میشد بنظرتون؟زندگیم ...

ببین نترس دکترا این قدر با تجربه هستن که با دیدن متوجه میشن 

دکترت کی بود