2777
2789
عنوان

مامانم هلم داد سرم خورد به میز

| مشاهده متن کامل بحث + 1232 بازدید | 84 پست
عمو من واقعا خسته شدم..اصلا انقدر نمیفهمناز بچگی عادت داشت انقدر کتکم بزنه

ناراحت نباش گلی.اشکال نداره.باشه.یجوری امشب خودتو سیر کن

از فردا واسه خودت یچیزایی آماده کن واسه وقتی ک گرسنته 

باشه 

در بهار زندگی احساس پیری میکنم 

فدات بشم الهیبابات کجاست

خدانکنه

مامانم اومد بابامو بیدار کرد که وای بیا تو آشپزخونه ببین داره چیکار میکنه 

یعنی بابام گیج خواب بود اومد یک نگاه انداخت روی مبل نشست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به عنوان یه مادر دارم میگم خواب ندیدی احیانا؟من هر روز بشقاب به دست میدوم دنبال بچه هام یه لقمه غذا ...

🗿تخیلاتی حرف نزنید لطفا  بچهاتو هم احتمالا رضیع هستن  ،     خیلی زیادن مادرای بی منطق چیز جدیدی نیست که خواب به حساب بیاد

اون دیگه اسمش مادر نیسهر کسی که زایمان میکنه مادر نمیشهمن یادمه شبی که پسرمو زایمان کردم بردنش دستگا ...

بابا دختره تاپیک زده بود بابام فوت شده چند ساله داداشم ازدواج کرده مامانم میخواد بایکی ک یه پسر بزرگ مجرد داره و مرده خونه نداره ازدواج کنه مرده و پسرش بیان خونه ما به من میگه به خاطر پسرش برو خونه داداشت اینا.تازه سال کنکورشم بود اینم میگفت داداشم اینا گناه دارن نمیخوام سربارشون شم ولی زنه گفته بود تو میخوای من تو تنهایی بمیرم.اینو چی میگی

پیشرفت من تویی که میگذاری هر لحظه عاشق ترت شوم💖💑💖                                                                 
ناراحت نباش گلی.اشکال نداره.باشه.یجوری امشب خودتو سیر کناز فردا واسه خودت یچیزایی آماده کن واسه وقتی ...

موضوع فقط امشب نیست موضوع این هست که این همیشه اینطوریه ما همیشه بحث و جدا داریم 

خودش قرص اعصاب میخوره 

بخدا بغضم گرفت واست 🥹💔

https://daigo.ir/secret/11814854596                          هَر جاده ای کِـ خاکیه بی راهِه نیست...👌✔️                      ❤️💙🤍💚 🎶⛈️🍀🩷🩵💛💜          

موضوع فقط امشب نیست موضوع این هست که این همیشه اینطوریه ما همیشه بحث و جدا داریم خودش قرص اعصاب میخو ...

خب اگه قرص اعصاب میخوره تو باید رعایت حالشو کنی عزیزم.خودت باید می‌دونستی میزون نیس.الانم ناراحت نباش باشه🥺یچیزی بخور و برو بخاب.

در بهار زندگی احساس پیری میکنم 

🗿تخیلاتی حرف نزنید لطفا بچهاتو هم احتمالا رضیع هستن ، خیلی زیادن مادرای بی منطق چیز جدیدی نیس ...

رضیع یعنی چی؟

تخیلاتی چرا حرف بزنم

من نه از مادرم همچین رفتاری دیدم نه از مادربزرگم 

به بچه های خودمم کمتر از گل نمیگم تخیلاتش کجا بود گلم؟

حس میکنم شما هم از مادرتون رفتار بدی دیدید که ناراحت شدید

بابا دختره تاپیک زده بود بابام فوت شده چند ساله داداشم ازدواج کرده مامانم میخواد بایکی ک یه پسر بزرگ ...

یعنی خاک تو سرش 

فکر اینو نمیکنه اون پسر سهله مرده هم نباید با دختر جوون این تو یه خونه باشه

نمیدونم چرا جلو خودشونو نمیگیرن اول فکر بچشون باشن بعد شوهر و عشق ...