2777
2789
عنوان

مامانم هلم داد سرم خورد به میز

| مشاهده متن کامل بحث + 1232 بازدید | 84 پست
اون دیگه اسمش مادر نیسهر کسی که زایمان میکنه مادر نمیشهمن یادمه شبی که پسرمو زایمان کردم بردنش دستگا ...

متاسفانه قانون فطرت هم انگار بعضی وقتا قاطی میکنه

مهر مادری مثال زدنیه 

اگه پدر و مادر منو میزدن خیالی نیست چون مردم

ولی مادر با دخترش 

یاد مستند السا ماده شیر افتادم که بخاطر از دست دادن بچه هاش یه بچه میمون رو از چنگال کفتارا در آورد تا مادرش اومد 

مادر مثل عمر آدمی هستش ، دوبار داده نمیشه

بله این هم از زندگی منه..پدر و مادرم فکر میکنن با مدرسه خوب رفتن و نمره خوب آوردن و فراهم کردن امکان ...

این حرفا رو نزن.تو دقیقا الان در حال شکل گیری شخصیتت هستی.

سعی کن کارات منظم باشه که باعث ناراحتی مامان بابات نشه.احترامشون نگهدار دختر خیلی مودبی باش.

تا همه بهت افتخار کنن 

اینجوری واقعا موفق میشی

در بهار زندگی احساس پیری میکنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من داروی پیش فعالی مصرف میکنم ریسپریدون من از ۵سالگی پیش روانشناس میرفتم و فهمیدن که پیش فعال هستم.. ...

بخدا سردرد گرفتم 

کاش کاش دختر خودم بودی عزیزم

فدای موهات بشم من عاشق دخترا هستم 

تاپیکتو خوندن تو مدرسه هم اذیتت میکنن 

فکر کن من مامانتم حرفامو گوش کن قربونت برم من 

تحمل کن کاری نکن غر بزنه سرت مثلا سر و صدا نکن تحمل کن بهت قول میدم یه روز همه چی درست میشه اینو قول میدم بهت

خآله به اون خدایی که میشناسی راست میگم من مرض ندارم ساعت دو شب تاپیک بزنم گه دیگران رو اذیت کنم..اله ...

من اذیت نشدم عزیزم 

فقط دوست داشتم واقعا خاله یا مادرت باشم مراقبت کنم ازت 

بخدا سردرد گرفتم کاش کاش دختر خودم بودی عزیزمفدای موهات بشم من عاشق دخترا هستم تاپیکتو خوندن تو مدرس ...

😭😭😭😭😭

خاله میشه هر موقع دلم گرفت باهات حرف بزنم؟مامانم منو نمیفهمه..

اون دیگه اسمش مادر نیسهر کسی که زایمان میکنه مادر نمیشهمن یادمه شبی که پسرمو زایمان کردم بردنش دستگا ...

شاید سرو صدا کردن تو آشپزخونه 

شتید مادر بیماره شاید مشکل داره 

درسته کارش خیلی وحشی گری بوده ولی نمیشه یه طرفه قضاوت کرد