2777
2789
عنوان

پسری که مناسبت ها برات حرکتی نمیزنه و کادو نمیگیره‼️‼️

| مشاهده متن کامل بحث + 372 بازدید | 73 پست
چقد این مردا موجودات مزخرفین مال شما باز شوهرته ما ک هنوز ازدواج نکردیم وضعیت اینه بعدش چی میخواد بش ...

خب خودت میگی مزخرفن پس چرا میری طرفشون وچرا انتخاب میکنی مجردبمون حال کن

به گیتی دوکس راهمیشه سپاس...یکی حق شناس یکی حدشناس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب خودت میگی مزخرفن پس چرا میری طرفشون وچرا انتخاب میکنی مجردبمون حال کن

مجردم دگ منظورم اینه جایی ببینم قدرمو نمیدونن خودم سریعا کات میکنم هیچوقت منت کسیو نمیکشم حالا چجور بهش انتقاد کنم؟ چون خودش همیشه میگه حرفتو نگه ندار بگو حل کنم

چقد این مردا موجودات مزخرفین مال شما باز شوهرته ما ک هنوز ازدواج نکردیم وضعیت اینه بعدش چی میخواد بش ...

شوهر من روز تولدمم که میشه حتی خانواده ام تولدمیگیرن ی تبریک نمیگه خیلی ادم مذخرف و مریضیه 

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....
اخه دو سه روز گذشته از قضیه باید اشاره کنم بهش تا متوجه شه

منکه تا ناراحت میشدم خودش میفهمید

نمیدونم طرف تو چطوره ولی خودتو گول نزن بگو مردا فلانن

مردا هرجور خودت لایق خودت بدونی رفتار میکنن

کم توقع باشی اونام همینن

توکل برخدا

چ بیشعور

خیلی بیشعورتر از چیزی ک فکر کنی

نمیدونم چ گناهی انجام دادم این نصیبم شد 

هر کار بدم بیاد میکنه هرکار خوشم بباد نمیکنه خودشیفته ست لجبازه شریک زندگی رو فقط،فقط،بزا عذاب دادن میخواد

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....