2777
2789

آخ جون ایکاش همکلاسی من بود

کاتبا اسرار ایزد را رها کردم ولی زاهدا امشب دعایی کن من از خود برهم.                                                                       +پسر عموی نی نی یار 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط برای پسرای کلاس یا کلا هم کلاسی هاش دختر و پسر

با هر اعتقاد و طرز فکری که داری دوست من با جستجو کردن و دیدن این ویدیو با نام (پیچش مو )فقط ۹ دقیقه از وقت با ارزشت رو صرف دیدنش بکن ❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌸اللهم عجل لولیک الفرج

باور شاید بکنم 

ولی پسندم نیست.روچه حسابی باید هزینه کرد آخه؟!!!

اگر جشنی هست مشترکا باید هزینه یا خوراکی بخرن بیارند .

کرونا به ما ثابت کرد که نزدن ماسک😷 باعث فراگیری این ویروس میشه.پس دوست روشن فکری که میگی حجابم،اخلاقم،عقایدم به خودم مربوط میشه.اصلا این طور نیست ،تودربرابر همه افراد جامعه مسئول هستی😔تومسئول آمارخیانت،طلاق،آمارازدواج و....هستی.  خواهرم عکس 📸بی حجاب تو دراینستا قلب یک جوان رو به لرزه درمیاوردلطفا مراعات کن خواهرم برادرشوهرتو برادرت نیست که بااوراحت باشی. درنهایت اینکه مافقط ازاروپا برهنگی اش رو آموخته ایم ولی پیشرفت علمی ،و....یادنگرفتیم.برعکس بیگانگان تمام علوم ازجمله طب ،دین ،نجوم و🎓🔭🔬📚💡💼📊💉💊⚖️.... مارو فراگرفتند.دوست عزیزبهای تو خیلی زیاد است خودت رادرفضای مجازی ارزان نفروش ،بهای تو بهشت است🌺🏞⛰️.❌کاشت ناخن مانع وضو هست ونمازراباطل میکندگفتم که بدانی❌.تویی که دای امضامو میخونی 😉میدونم که یک زن فهمیده ای هستی.🙏(این امضا برای خودم واین کاربریه بقیه موارد از امضام کپی کردن البته با رضایت خودم )
فقط برای پسرای کلاس یا کلا هم کلاسی هاش دختر و پسر

🔴فردا روز سوم دانشگاهه و باورم نمیشه دختره داره الویه درست میکنه بیاره برای پسرای کلاس. جدی تا عکس نفرستاده بود هنوز فکر میکردم داره شوخی می‌کنه:)

یعنی ی جا صبر نکرد از خودش بپرسه این چه غلطیه من دارم میکنم؟

فکز کنم منظورش فقط پسراست دیگه
🔴فردا روز سوم دانشگاهه و باورم نمیشه دختره داره الویه درست میکنه بیاره برای پسرای کلاس. جدی تا عکس ...

نه بابا هیچکس همچین کار ضایعی نمکنه اینایی که یک ویدیو رو ورمیدارن چهارتا کلاغ روش اضافه میکنن دوباره منتشر میکنن خیلی ادم های علاف و بیکارین وگرنه قطعا طرف برای کل هم کلاسیاش برده

با هر اعتقاد و طرز فکری که داری دوست من با جستجو کردن و دیدن این ویدیو با نام (پیچش مو )فقط ۹ دقیقه از وقت با ارزشت رو صرف دیدنش بکن ❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌸اللهم عجل لولیک الفرج

چه اشکالی داره؟

منم به همکلاسی های پسرم مخصوصا خوابگاهیا و اونایی که از شهرای دیگه میان خیلی خیلی میرسم

حتی از خوراکیای تو خونمون براشون میارم یا حتی چیزی هوس کنن براشون درست میکنم میارم

چون دختر خوابگاهیا زیاد قرار میزارن میرن بیرون یا زیاد اشپزی میکنن

ولی پسرا دانشگاه به محل کار و محل کار به دانشگاه یا کلا تو جادن

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)