2777
2789
عنوان

پسری که مناسبت ها برات حرکتی نمیزنه و کادو نمیگیره‼️‼️

| مشاهده متن کامل بحث + 393 بازدید | 73 پست
نمیدونم شما هرچی هم بگی اگ نخواد انجام نمیده

تا الان هرچی گفتم اصلاح کرده خودشم همیشه میگه مشکلی هس بگو نمیدونم یا خیلی ندار شده با من یا خیلی اهل مناسبتا نیس فقط ولنتاین و تولد میخره در صورتی ک من مراسم ها برام مهمه ببینم اهمیت نمیده ناراحت میشن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم واقعیت رو بگو

اگر واقعا هر مشکلی تو رابطتون هست براش مهمه و حلش میکنه بهش بگو خوشحالم که همیشه دغدغه ی آرامش و حال خوب رابطمونو داری و واقعا برام با ارزشه که به فکر بهتر شدن ارتباطمون هستی و بنظرم الان فقط یه کادو و تبریک جانانه میتونه خوشیامو تکمیل کنه😉😁

بقیه کصخلنپسر باید خرج کنه تو پولت مال خودته چ ربطی داره چون کار میکنی کادو نگیره؟پرروش نکنقهر کن

نمیدونی ک دو سه روز پیش روز پرستار بود از طرف بیمارستان اینا رفتیم جشن خب ما جفتمون پرستاریم ب این کادو دادن ولی نکرد حتی خودش ب من تبریک بگه بخدا کادوشم میداد ب من قبول نمیکردم منتها حس بی ارزشی گرفتم چجوری مطرح کنم اینو؟

اتفاقا همینجوری هست اب نبوده وگرنه شناگر ماهریه حالا اب و رو کردی خودشو نشون داده کسی که زمینه نداشت ...

اتفاقا بهش گفتم بیا بریم مشاوره قبول کرده من اصلا اهل ازدواج نبودم خیلی ریسکه بنظرم رو اینم صد مطمئن نیستم هنوز

خب منم نمیخوام تو رابطه ای بمونم ک ارزشم نمیدونه خودش تاحالا هر مشکلی رو مطرح کردم حل کرده بگم بهش؟ ...

بهش بگو مناسبتا برام مهمه .مثلا ی روز ک تولدش بود یا هر چی براش کادو بگیر و این حرفرو بهش بزن بگو دوس دارم متقابل باشه 

مردا مزخرف نیستن تو بد عادتش کردی

اره بخدا روز دختر ک با ی تبریک سر و تهشو هم اورد روز پرستارم ک تعریف کردم چیشد میخوام دقیقا راجب آخرین مناسبت ینی روز پرستاریم چجوری بگم ک حالت تهاجمی هم نداشته باشه؟